Ha nem vagy időmilliomos: villámdíszek percek alatt
Címlap / Otthon / Ha nem vagy időmilliomos: villámdíszek percek alatt

Ha nem vagy időmilliomos: villámdíszek percek alatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Ha szakítasz időt a nagy ünnepi rohanásba, hogy saját kezűleg készítsetek díszeket a fára, akkor igen szép perceket és órákat szerzel magadnak, családodnak és barátaidnak. Ezek a díszek ráadásul nem kérnek sok időt!  

Ne gondolj semmi bonyolultra, ezeket a díszeket nem nagy ördöngösség elkészíteni, hidd el!

A legegyszerűbb fadísz, a diódísz

A dió a karácsony finomságok közt előkelő helyet foglal el, és díszítőelemként is felhasználjuk. Keress néhány kóbordiót a kamra polcain, és máris díszítheted, festheted vagy csomagolhatod őket arany- vagy ezüstfóliába. A munka ezen fázisában még kisebb gyerekek is részt tudnak venni!

A dió tetején lévő lágy közepébe szúrd a gombostűt, amihez rögzítheted a felfüggesztéshez szükséges szalagot vagy zsineget, esetleg a szaloncukor akasztót.

 

Egyszerű elkészíteni a kis csomagdíszt

Készíts kartonból kis papírkockákat, és ezeket csomagold be a színes, fényes fóliával. Köss rá masnit, vagy arany –és ezüstszálat, és máris díszítheted vele fádat.
Ha apró ajándékot szánsz kedvesednek, akkor akár ebbe is rejtheted a meglepetést! Gyufás dobozt, vagy más kisebb dobozkát is használhatsz. 

Popcorn szalag

Ehhez semmi más nem kell, mint tű, cérnaszál filléres pattogatni való kukorica. Egy adagból temérdek kijön és a gyerekeket viszonylag hosszan lefoglalja, ha ilyet készíthetnek. A karácsonyfán pedig jól mutat. 

 

Pinpong labda dísz

Keríts néhány pingpong labdát, fesd be őket színes, fényes, karácsonyi színekkel, dobd fel egy kis csillogó glitterrel, és irány a fa!
 

Karácsonyi illat -és látványdísz

A narancs, szegfűszeg és fahéj illata elválaszthatatlan a karácsony hangulatától. Miért ne ötvöznéd ezt a sokféle illatpompát?

Fogj egy nagyobb, vastag héjú narancsot, szépen, motívumosan tűzdeld teli szegfűszeggel, és végül egész fahéjrudat kötözz a tetejére.

A karácsonyfa alatt vagy az ünnepi asztalon jól mutat majd, az illatok pedig elkápráztatnak mindenkit. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4154 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x