Neked is kutya hozta vissza a cumidat?
Címlap / Otthon / Neked is kutya hozta vissza a cumidat?

Neked is kutya hozta vissza a cumidat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

A második gyerek már bepelenkázza magát, a harmadiknak meg már a kutya hozza vissza a cumit- mondják többgyermekes anyukák. Hiszen egy kis kosz csak jót tesz a gyereknek sőt, még jobb, ha legalább egy kilót elfogyaszt belőle, hiszen így lesz erős az immunrendszere.  

 

Üvegbura alatt
Az első gyermekes anyukák még lelkesen mosnak, vasalnak és fertőtlenítenek. Ha lepottyan a cumi, már forralják is a vizet, és igyekeznek megóvni csemetéjüket mindenféle bacilustól és kórokozótól.

De vajon jó az, ha üvegbura alatt tartjuk szemünk fényét? Feltétlenül meg kell védenünk testét (és tegyük hozzá: lelkét) ezektől a rossznak hitt külső tényezőktől?

Egyen koszt!
A Cincinnati Egyetem tanulmánya szerint lehet, hogy egy kis kosz jót tesz a gyermekeknek. A kutatás hangsúlyozza, hogy az otthon előforduló kórokozóknak korán kitett csecsemőkben erősebb immunrendszer fejlődik ki, és csökken az allergia kialakulásának esélye.

Mi lehet ennek az oka?

Higiénia-hipotézis
A védőoltások, az antibakteriális szappanok, atkátlanító porszívók és fertőtlenítőszerek századában egyre kevesebb esélye van a kórokozóknak, hogy gyermekünkkel találkozzanak.

Ha  gyermekkorban túlzott higiéniával akarjuk megvédeni gyermekünket, a szervezet nem tud az élet természetes kihívásaival és akadályaival szembekerülni, és az immunrendszer könnyen legyengül.

Ezt a nem túl biztató jelenséget higiénia-hipotézisnek is nevezik

A gyermekek szervezetének mindenképpen találkoznia kell bizonyos kosz-, por- és kórokozó-mennyiséggel ahhoz, hogy az immunrendszerük megtanulja a védekezést ellenük. (A cikk nem ért véget. Lapozzon tovább!)


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x