Agymasszázs iskolakerülőknek
Címlap / Otthon / Agymasszázs iskolakerülőknek

Agymasszázs iskolakerülőknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-19

Gyermekednek nem megy a tanulás? Az örökös kudarc és a szégyen elvette a kedvét az iskolától? Van megoldás! A figyelemhiány, a hiperaktivitás és a DYS-es problémák korrigálhatók! 

Megvallom, másfél évtizede még azon mesterkedtem, hogyan hárítsam el édesanyám ajánlatát, tanuljam ki és képviseljem a Harmónia Iskolánkban alkalmazott Tudományos Relaxációs Meditációs Technológiát.
Már az iskola szó hallatán is kivert a víz! – így kezdi bemutatóit Dávid fiam, akiről avatott szakemberek mindvégig azt állították: nem a képességeivel van a gond – ennek ellenére valamennyi évfolyamon küszködnie kellett figyelemhiányos és betűcserés problémái miatt.

Annak az öt általános és négy középiskolai nevelőgárdának, akik Dávidot tanították, gyanítom, sejtésük sincs, hogy milyen szenvedést jelentett – megértés, elfogadás, megoldás nélkül; gyengének titulált erőfeszítéseibe, az állandó szemrehányásokba előbb belefáradva – tizenhárom évig szorongania, izgulnia, szégyenkeznie.

Kudarcok tépázták önbizalmát – gondolnunk sem lehetett az adott iskolarendszeren belüli továbbtanulásra.
Kicsit nehezen, majdnem későn, de rájöttünk, van megoldás! Mi magunk váltunk a saját problémáink gyógyítóivá, tanítóivá és korrigáltuk hibás működéseinket.

Így született meg a TRMT.
S lám, Dávid ma már, a Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia, a TRMT-rezidenseként, olyan kamaszokkal is foglalkozik, akik – ahogyan ő tette annak idején – először hárítják ajánlatát, hogy TRMT-zzenek saját határaik, korlátaik kitágítása érdekében; azért, hogy erősebbek, gyorsabbak legyenek és a lehető legmagasabbra juthassanak.

A TRMT-ről (agytréningről) olvashatnak előző írásaimban>>>

Dávid fiam gyermekkori kínlódásai tapasztalatait, felnőttkorában a hasonlóan „problémás” emberek segítésére használja, mert ő már tudja: van megoldás a figyelemhiányos, hiperaktivitással figyelemhiányos, és a belső harmónia felborulása miatti DYS-es problémák korrigálására!

Specialitása
Agytréningezői számára játékos versenyhelyzetet teremt, hogy – segítő közreműködése mellett – mielőbb felülemelkedhessenek a tanulási kudarcaikon. Együtt tréningezik, majd pedig „megmérkőzik” velük a mentális állapotot tesztelő programunk segítségével. Mindeközben az AVS-készülékkel „agymasszázst” alkalmaz, ami jó agyhullámokat eredményez; – visszatanítva az agy ősi ritmusát mindenkinek több energiája lesz a harmónia megteremtésére, és könnyebben be tudja fogadni a megnövekedett információ özönt is…
Jobb döntéseket hozhat, aki rendszeresen tréningben tartja az agyát és a saját érdekében a cselekedeteit is áthatja az ésszerűség.

HarmoNet tipp: A színes E-számok, melyek hiperaktivitást okozhatnak>>>

Dávid e héttől beindította az Iskolakerülők TRMT-táborát Gyulán.
Az Alföld legszebb kisvárosába várja azokat a fiatalokat és szüleiket, akik – bár iskolai kudarcaik nem ezt bizonyítják – tisztában vannak azzal, hogy ugyanolyan értékes emberek, mint a kitűnően teljesítők, csak éppen – az ő esetükben – valamilyen működési hiba orvoslása szükségeltetik, és ezt hajlandók a saját erejükből legyőzni. A gyulai hétvégi táborok alkalmasak az ifjak és szüleik lelkének megnyitására, apasebeik, anyajegyeik feltárására és a személyes problémáik kezelésének, a változások beindítására.

Dávid hasznos információival és saját tapasztalatai átadásával megmutatja, hogyan érezhetik jól magukat a bőrükben mindazok, akiknél a felborult ősi harmónia tanulási, viselkedési, kommunikációs és más zavarokat okozott. A rendszeres tréning mindenkinél beindítja a változásokat!

A legnagyobb örömömre, vendégelőadóként, magam is figyelemmel kísérhetem a foglalkozásokat, melyet sok-sok szabadidős program tarkít (éjszakai fürdőzés a Gyulai Várfürdőben, kalandos útkeresések stb.).
Az iskolakerülők táboréletéről rendszeresen beszámolok.

Részletesebb információ itt olvasható>>>

Kevevári M. Katalin
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x