Procc kutyák – meg a gizda gazdáik
Címlap / Otthon / Procc kutyák – meg a gizda gazdáik

Procc kutyák – meg a gizda gazdáik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

A nyáron sem kímélik kedvenceiket a bolond kutyatartók. Idióta cuccokat találnak ki számukra, és hülye programokra viszik magukkal kedvenceiket. Olyanokra, ami egyáltalán nem nekik való. És természetesen a kutyacucc ipar legújabb trendi vívmányait is megkapják a kutyák. Főleg szegény aprócska jószágokat kezelik úgy gazdáik, mintha kisbabák és nem kiskutyák volnának. 

Ha egy nő kutyát vesz, néha elfelejt felnőni a feladathoz. Gyakran azt gondolja, hogy még egy gyerek jött a házhoz. Ami még ennél is rosszabb, ha a kutya úgy ahogy van a gyereket pótolja. A kutya ugyanis kutya. Egy ragadozó állat, amelyik elég jó fej ahhoz, hogy ne csupán bevegyen bennünket, embereket a bandába, de még főnöknek is hajlandó nézni minket, ha értünk kutyául. Ehelyett peresze mi a kutyát akarjuk megtanítani gyerekül. Gügyögünk hozzájuk, idióta cuccokat húzunk rájuk, és azt sipítozzuk fejhangon: - Picurikám gyere szépen anyucihooooz!


Aztán a sorozat folytatódik a bébi hordozóba rakott, vagy babakocsiban tologatott kutyák láttán az ember komolyan elgondolkodik. Vajon az a nő, aki ennyire bolond, jogosult-e egyáltalán arra, hogy kutyája legyen, arra meg egyenesen kérdéses a felkészültsége, hogy gyereket is vállalhasson. Ám míg a nők vásárlóerőként lépnek fel, addig a piac el fogja látni őket efféle játékszerekkel. És szerencsétlen apró ebek örökké ki lehetnek szolgáltatva gazdájuk hülyeségének. 


HarmoNet tipp: Magyar tulajdonú kutya lett a világkiállítás győztese! (Csodás képekkel!) >>

Nézd meg ezt a rémes esőkabátot, ezen a vélhetőleg hosszú szőrű tacskón! A tervezője képes volt nem csak kapucnit, de egy praktikus fogantyút is rátenni a kutya csini bekecsére, sőt a kutyaruhára még a gazdi egy retikült is kapott, hátha a szerencsétlen bolonddá maskarázott állattal szeretné vitetni saját pipere holmiját, rúzsát, fésűjét. Vagy lehet, hogy ez a tragikus szerkó egy atomkatasztrófa esetén használandó, és a túlélő szerkó van a táskákban? Szabadon találgathatunk. 


Aztán nézzük a cukorborsó Hello Kitty mintás napozót, meg a trendben hozzá passzoló kutya napszemüveget. Mert ugye vetted az adást – a kutyuson NEM a gazdi napszemüvegét látod, hanem tényleg a sajátját.  Nyakörvhöz illő halványrózsaszínben. 
(A cikk a túloldalon folytatódik)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 15363 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x