A döntés éve - Az indigók és különleges helyzetük. A...
Címlap / Otthon / A döntés éve - Az indigók és különleges helyzetük. A Te gyermeked is képes rá?

A döntés éve - Az indigók és különleges helyzetük. A Te gyermeked is képes rá?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

2012, az év, amely változást hoz életünkbe. Az eddig közhelyesedő fogalmak most új értelmet nyernek. Új személyiségek, különleges gyermekek. A változás a bölcsőben kezdődik el, s mi részesei lehetünk. Vegyél részt benne magad is, nyisd ki a szemed! 

A Maják szerint 2012-re történik valami amitől teljesen megváltozik minden. Egyesek azt mondják, akkorra lesz a VilágVége, mások azt mondják Dimenziót váltunk és eltününk, felemelkedünk.
Mi is az igazság? Nos ez csak a Te választásodtól függ! Lehet, hogy hihetetlen, de így van!
Talán már észrevetted te is, hogy mennyi minden változik körülötted és a világban az elmúlt években? Nézz vissza az elmúlt 2-3 évedre és fel fog tünni, hogy felgyorsult minden, rengeteg dolog már máshogyan működik mint azelőtt. A világban eluralkodott a káosz, kiszámíthatatlanná vált szinte minden. Nincs olyan ami biztos lenne, biztonságot nyújtana nekünk. Az emberek többsége könnyen manipulálható, a média igyekszik nap minrt nap fokozni félelmeinket, bizonytalanság érzetünket. Már- már úgy érezzük nincs is megoldás, nem tudunk semmit tenni, hogy jobb legyen, Boldog életet élhessünk!


Van megoldás!
A megoldás, hogy kilépünk az eddigi konvencionális gondolkodásunkból és elkezdjük keresni azokat az információkat, érzéseket amelyek túlmutatnak a káoszon!
Ha megfigyeled a fiatal felnőtteket és gyerekeket, láthatod, hogy teljesen másmilyenek mint a mai 50 - 60 évesek voltak ennyi idős korukban. Az elmúlt 5 évben született gyerekek már más génszerkezettel és más tudati befogadó készséggel születtek. Érzékenyebbek az őket érő ingerekre, olyan dolgokat is érzékelnek amiket az átlag felnőtt nem. Lelkük eredendő bölcsességgel öltött testet, így a hagyományos gondozás, nevelés, oktatás és családi elképzelések náluk kudarcot vallanak. Vannak sajnos olyan irányzatok, a konvencionális gyógyítás és pszichoterápia aki ezeket az embereket szeretné visszadugni a jól megszokott, konvencionális dobozba, de ezek az emberek nem dughatóak bele a hagyományos elképzelésekbe! Azért jöttek, hogy Szétrombolják a régit és Újat alkossanak!
Talán már hallottad a megfogalmazást, hogy "Indigók", így szokták emlegetni őket. Ez csak arról szól, hogy általában indigó színű az aurájuk, de ez sem igaz mindegyikükre! Nem is ez a lényeg!
Ami fontos az az lenne, hogy próbáljunk nyitottak lenni az ő elképzeléseikre, gondolataikra, érzéseikre, hiszen újat hoznak, olyat amitől mindannyian fejlődhetünk és továbbléphetünk. Nem kell a világnak megszünnie, nem kell világvégének lennie! Változni kell mindennek és mindenkinek! Ki kell tudjuk nőni a régi rendszereket és újabbakat hozni helyettük!

Alapvető szemléletváltás szükséges!

Az új nézőpontok szerint mindenki lehet Boldog, és mindenki Nyertesnek születik a Földre! Jó lenne ha mindenki képes lenne kilépni a saját komfort zónájából, képes lenne elfogadni a múltját, letenni a múltból cipelt mintákat és tovább tudna lépni, hogy egy szép jövőt írhasson magának! Akik már az újat élik azoknak sem egyszerű kivárni azt az időt amikor már nem deviánsnak, betegnek kezelik őket, hanem ők lesznek a Standard minőség! Abban lehet nekik segíteni, hogy ezt az átmeneti időszakot jobban, türelmesebben viseljék. Vannak bizonyos magas rezgésű terápiás módszerek, amelyekkel nagyon sokat lehet segíteni ebben az átmeneti időszakban: Bach virágterápia, Indigó esszencia, hang és színterápia. Azoknak pedig akik a régiből szeretnének valami újat csinálni, képesek továbblépni, azoknak is van segítség: Családállítás, ahol leteheted a múlt terheit, és tudatos fejlődés, Önismeret/ ahol megtudod ’ki is vagy valójában és miért is vagy itt? Egyszóval mindenkinek döntenie kell, mert az idő eljött! Választhatod a régit, de tudd van valami más is!

Valami, ami túlmutat minden eddig ismerten! Ha ezt választod nem kell soha többé beállnod a sorba, nem kell eladd magadat, megélheted azt aki valójában vagy! Életed minden percében egységben élhetsz önmagaddal és a téged körülvevő világgal! Megszünnek félelmeid, Teremtővé válsz, aki azt teremt meg magának amit csak szeretne! Egy dolog azonban fontos!  A te teremtésednek is passzolnia kell a nagy egészhez! Keresd meg melyik Puzzle vagy te a rendszerben? Mit tudsz te hozzáadni ahhoz, hogy a világ jobb legyen? Ha megtaláltad, akkor nincs más hátra:  Valósítsd meg önmagad!

Nekem 2012 az Új kezdetét jelenti, valami olyat amikor mindenki szabad lehet, megélheti, megvalósíthatja álmait és Önmagát ! T e  hol leszel akkor ,  és mit fogsz csinálni?

HarmoNet tipp: Tiszta vizet a pohárba: Indigók >>

Váradi Andrea (A cikk reflektálás Ursinyi Julianna Az indigó-gyerekek nagyon betegek című cikkére)
www.indigoesszencia.shp.hu
www.indigovilag.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x