Kitty a budin - ettől betojsz!
Címlap / Otthon / Kitty a budin - ettől betojsz!

Kitty a budin - ettől betojsz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hello Kitty napunk pillanatképei közül talán a legintimebbek azok, melyek a lakás legkisebb helyiségébe engednek nüánsznyi bepillantást. A modoros kifejezések egész tárházát vonultathatjuk fel itt, ugyanis aki valódi vérbeli Hello Kitty fanatikus, az minimálisan is parfűmöset kakál, ha egyáltalán tesz ilyesmit. Köztudott ugyanis, hogy a Kitty rajongók soha nem finganak! Elhiszed? 

A kislányok szobája, vagyis a modoroskodó magyarítás helyett a mosdó, WC, vagy a legkisebb szoba, ahová még a király is gyalog jár, hogy trónoljon kicsit, szintén árulkodó lehet arról, hogyan vélekedsz Hello Kittyről. Az itt látható illemhelyek gazdái vajon fanatikus rajongók, vagy az idollból kiábrándult néhai drukkerek? Döntsd el, kedves HarmoNet olvasó!


Itt van egyből ez a két kedves szobácska. Egyik egy magán fürdőszoba, a másik egy tokiói szerelem hotel illemhelye. Kitalálod, melyik – melyik?


HarmoNet tipp: Hello Kitty utazz velünk! A trendmacska autókon és optikai tuningként  >>

Itt is könnyű kitalálni, melyik a luxus WC, és melyik az amit gyerek méretűre és léptékűre terveztek.


Ezen a mellékhelyiségen az a csodálnivaló, hogy bár minden Kitty dizájnos, mégis minden annyira gagyi, hogy jobb lenne, ha nem lenne az. Egyszer azt is mesélje el nekünk valaki, miért kell a WC tetőre kép? (Esetleg valami titokzatos feng-shui oka van?)


HarmoNet tipp: Kittycsinta - palacsinta különlegességek >>

Az igazi rajongók és a fanatikus ellenzők valószínűleg kemény hajrában verekednének össze ezért a tekercs WC papírért. (Különösen a Sziget utolsó napján a toi-toi előtt!)


Ez a fürdőszoba – amit végre helyesen és stílusosan – gyerekek számára készítettek azért nem annyira rossz. Ugye?

Azért valljuk be – felnőtteknek Hello Kitty inkább ciki, mint cuki! Még ha a budiba száműzzük, akkor is!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x