A fa megismeri bántalmazóját!
Címlap / Otthon / A fa megismeri bántalmazóját!

A fa megismeri bántalmazóját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A fákat már az ősidők óta nagy tisztelet övezi. A kelták istenként tisztelték a fákat, és az indián kultúrában is jó-szellemek lakoztak a fákban. Vajon miért vonzódik az ember ennyire a fákhoz? A mai tudomány is bebizonyította,hogy a növények, fák megismerik az embert.  

Vajon miért vonzódik az ember ennyire a fákhoz?
A mai tudomány is bebizonyította - csak a köztudatban nem terjedt el, megmagyarázhatatlan mivolta miatt - , hogy a növények, fák megismerik az embert.

Finomelektromos érzékelőket helyeztek a növényekre és figyelték milyen jeleket ad, ha gondozzák, vagy bántalmazzák. A kísérlet viszont még a tudósokat is meglepte: a fa megjegyezte ki bántja, és ki ápolja, és ha megjelent a személy a fa már reagált is! A fa megismerte bántalmazóját.

(A legendea szerint az első ilyen érzékelést egy véletlennek köszönheti a tudomány. Egy emberi bioáramokkal az otthonában kísérletező rendőrtiszt egy hazugságvizsgáló gép egyik elktródáját rácsíptette kedvenc fikuszára, mert le akarta vágni annak túlságosan kinyúló levelét, és az elektróda - mely a bekapcsolt géphez kapcsolódott - éppen a útban volt. A fikusz megérezte, hogy mi gazdájának szándéka és a gépen "ijedt" jelzéseket küldött. A rendőrtiszt ekkor kisérleteket kezdett folytatni a növények érzelemvilágáról, s bizonította, hogy azoknak is van úgynevezett aurájuk, és kezdetleges, az emberinél jóval kevésbé kifinomult, de élő érzékelésük.)

Régen még megmosolyogtuk a régi civilizációk tudását, és az indián ősök szelleme csak mesének babonának tűnt, mára viszont egyre többen fogadják el, hogy az ember, halála után is él, akár segíthet is fiainak.

Az érzékenyebb, szenzibilisebb emberek ma is érzik, amit az ősi népek: A fáknak lelkük, szellemük van. Képesek szeretet adni-fogadni, sőt akár gyógyítani is. A fákkal való kommunikáció tudománya feledésbe merült és a fák nyelvét a modernkor embere már nem érti. De talán itt az ideje, hogy újra megtanuljuk a fák nyelvét, és tanuljunk, gyógyuljunk a fáktól.

Hiszen ők már megvalósították azt, amire az ember született: Összekötik az eget a Földdel. Bölcs szeretettel teli lények és örömmel segítenek az emberen. Ha kimész az erdőbe, vagy csak megérintesz egy fát, érzed: a fáktól az ember élete jobb!
A régi korok emberei imát mondtak a fákhoz és válaszokat is kaptak.

Miért ne tehetné ezt meg a mai kor embere, akinek nagyobb szüksége van az ősi bölcsességekre, mint valaha!

Gyurkó Zsolt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x