Jogsi kéne? Így bukhatsz el az EÜ vizsgán!
Címlap / Otthon / Jogsi kéne? Így bukhatsz el az EÜ vizsgán!

Jogsi kéne? Így bukhatsz el az EÜ vizsgán!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Gépre kötött kínai baba szórja a próbálkozókat a KRESZ Egészségügyi Vizsgáján. Nem elég már, ha sikerül lélegeztetni, ugyanis néhány újdonság található az eddig megszokott feladatok között. Cél, hogy aki felkészületlenül vág neki, azt keserű meglepetések érhessék. 

Az újdonság erejével hat
Az eddig ismert műanyag baba helyett most egy új, még élethűebb bábút mutattak be. A mesterséges lélegeztetés már régóta kötelező tétel, ám a mellkas kompresszió csak most lett bevezetve. Műszer jelzi a befújt levegő mennyiségét, tehát tévedni, bliccelni semmiképp sem lehet. Ugyanez vonatkozik a mellkas kompresszióra: a bábú hangjelzéséből azonnal kiderül, jól végezték-e a műveletet.

Részben, vagy egyáltalán nem változott
Továbbra is számon kérhetőek a régi feladatok. Kötelezően húzandó az A és B tétel, melyek a hivatalos tankönyvre alapoz. Ilyenből több mint 70 van. Ezen kívül sérülést kell ellátni, valamint a jól ismert stabil oldalfekvést bemutatni. Utóbbinál csupán annyi változás állt be, hogy már nem csak egyféleképpen hajtható végre, hanem egy új módszer is létezik, melyek közül a vizsgázó választhat.

Könnyebb vagy nehezebb
Az újdonságok bevezetésével eleinte jóval több volt a bukás – mondta el Tomaidisz Sofia, a Vöröskereszt ügyfélszolgálati munkatársa –, de ezt mostanra már behozták. Arra is van lehetőség, hogy ingyenes képzésen vehessenek részt az újonnan vizsgázók, melynek keretében kifejezetten ezeket az újdonságokat mutatják be a tanfolyam vezetői.

Medipress

(Fotó: luckyluke - Schlafwagen)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x