Homokvár és vizifoci
Címlap / Otthon / Homokvár és vizifoci

Homokvár és vizifoci

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Díszíteni lehet kövekkel, levelekkel, kis zászlókkal. Ha többet építünk igazi csatákat is játszhatunk a gyerekekkel. Kibővítve a játékot műanyag lovakkal, katonákkal, ha modernebbek vagyunk, akkor autókkal. Jó segítség ilyenkor a dömper autó is hiszen a homokvár elég sok anyagot magába olvaszt. 

Homokvár építés
A legjobb elfoglaltság gyereknek és szülőknek egyaránt. Homokos tengerparton, esetleg a Magyar tenger partján, vagy ahol lehetőség van rá. Szinte semmi más nem szükséges a játékhoz, mint egy kis fantázia, kézügyesség esetleg vödör, víz, lapátok. Díszíteni lehet kövekkel, levelekkel, kis zászlókkal.Ha többet építünk igazi csatákat is játszhatunk a gyerekekkel. Kibővítve a játékot műanyag lovakkal, katonákkal, ha modernebbek vagyunk, akkor autókkal. Jó segítség ilyenkor a dömper autó is hiszen a homokvár elég sok anyagot magába olvaszt. Ha elengedjük a képzeletünket akkor a várfalakon át a várárokig, lépcsőkig, hidakig mindent meg tudunk oldani. A támasztékot megerősíthetjük ágakkal ( talált már letört ág), homokból gyúrt szobrokkal őriztethejük a bejáratot. Ha kész a mű, áll a vár akkor gyönyörködhetünk az együttes munka eredményében.

Vizifoci
Tipikus nyári játék, egy csapat 6 fő, bármilyen betonfelület jó a játéknak. Kell egy gumilabda, 2 "kapu", 12 pohár, két vödör - mindig utántöltve vízzel. A játékban ugyanazok a szabályok, mint a fociban, DE nincs kapus, a labdához nem lehet hozzáérni. Csak locsolni szabad a labdát, mindenki pancsol, nevet. Egy félidő 20 perc.
Persze az a legviccesebb, ha valaki a vödrét fölkapva lelocsolja az elenfelet. Ilyenkor átalakul a játék vizicsatává (az sem rossz!).
M.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x