Goodyear Biztonságos Óvoda program és játék
Címlap / Otthon / Goodyear Biztonságos Óvoda program és játék

Goodyear Biztonságos Óvoda program és játék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Megkezdődött az óvodák regisztrációja a Goodyear Biztonságos Óvoda programba, ahol további 4.000 láthatósági mellény kiosztásával igyekszik az óvodáskorúak biztonságát támogatni a Goodyear 2011-ben. A cikk végén feltett kérdés helyes megválaszolásával most megnyerheted a családnak a három biztonsági Goodyear csomag egyikét! 

Sokszor megfeledkezünk a közúti közlekedésben legvédtelenebb számító gyerekek biztonságáról, pedig évente hozzávetőlegesen 100 öt év alatti gyereket ütnek el hazai közutakon, amiből 4-5 baleset általában halálos kimenetelű. A szomorú statisztikának okai között ugyanúgy ott találjuk a gyerekek hiányos közlekedési ismereteit, mint az apró termetük miatti nehéz észlelésüket.

Az óvodáskorú csöppségek biztonságán jelentősen javít már egy láthatósági mellény is, hiszen egy 55 km/h sebességgel haladó vezető közvilágítással ellátott területen 161 méter helyett 388 méterről, nem bevilágított, kesekeny úton, 65 km/h órával haladva pedig már 195 méterről veszi észre a fényvisszaverő mellény viselőjét, két és félszer annyi időt kapva a reagálásra, mint egyébként. Ez sok esetben életmentő lehet, éppen ezért a Goodyear tavaly Magyarországon is elindította a régióban 4 éve futó Biztonságos Óvoda programot, amelyben mára már több mint 2.000 óvoda vesz részt. A gyermekek biztonságát szolgáló programban résztvevő óvodákat felnőtt és gyermek fényvisszaverő mellénnyekel, a mellény használatát bemutató DVD-vel, öntapadós matricával és tájékoztató anyagokkal  látja el a Goodyear, amely vetélkedők meghirdetésével biztosít lehetőséget a gyerekek tehetségének megmutatására a program számára fentartott www.biztonsagosovoda.hu oldalon, ahol már el is kezdődött az óvodák regisztrációja a 2011-es évre.A tavalyi évben 200 óvodának több mint 4.000 láthatósági mellényt osztottak ki
Magyarorszángon, ahol az idén szeretnék a résztvevő óvodák számát tovább bővíteni legalább 200 további óvoda bevonásával. Ha az ön gyerekének óvodája még nem csatlakozott, akkor mielőbb látogassanak el a www.biztonsagosovoda.hu oldalra, ahol ezt megtehetik. De, hogy semmit ne bízzunk a véletlenre, küldje el az alábbi kérdésre a helyes választ az info@biztonsagosovoda.hu címre és akár ön is a helyes megfejtők között kisorsolt három Goodyear biztonsági csomag egyik nyertese lehet.

A megválaszolásra váró kérdés: hány méterrel távolabbról vesz észre egy 55 km/h sebességgel haladó gépjárművezető egy láthatósági mellényt viselő gyereket közvilágítással ellátott területen:
a.) 34 méter

b.) 161 méter

c.) 227 méter

d.) 193 méter


A biztonsági csomag láthatósági mellényt, közlekedésről szólő társasjátékot, Garfield plüssmacskát, kulcstartót és sapkát tartalmaz, hogy családja mindenkor jól láthatóan vehessen részt a közlekedésben és gyereke szívesen viselje a mókás rajzzal ellátott fényvisszaverő mellényt.


A Goodyear Dunlop Tires, mint a világ egyik vezető abroncsgyártója, folyamatosan igyekszik termékeivel a közúti forgalomban résztvevők biztonságát javítani, a gyerekekre azonban még ennél is több figyelmet kell fordítani. Regisztráltassák óvodájukat mielőbb és kövessék figyelemmel a www.biztonsagosovoda.hu honlapon folyó, évente meghirdetett rajz és énekversenyek fejleményeit!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 4543 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x