Az egészséges láb titka a sztárok szerint: lábtorna és...
Címlap / Otthon / Az egészséges láb titka a sztárok szerint: lábtorna és kényelmi cipő

Az egészséges láb titka a sztárok szerint: lábtorna és kényelmi cipő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Kiderült, hogy Bálint Antónia, Barabás Évi és Serdült Orsi ugyanannak a hobbinak hódol titokban! Ha van pár szabad percük, az íróasztal alatt, egy padon vagy a kertben, végeznek lábtorna gyakorlatokat, hogy még egészségesebbé és szebbé formálják lábaikat.  

Nagy rohanások tűsarkúban vagy éppen görnyedés az íróasztal fölött, bármelyikről is legyen szó, Bálint Antónia, Barabás Évi és Serdült Orsi egyetért abban, hogy csak rendszeres lábtornával és kényelmi cipő viselésével lehet túlélni a dolgos hétköznapokat a kecses női lábaknak. Sokáig szégyellték a sztárjaink, hogy az ő lábaik is törékenyek és gyorsan fáradnak, de ma már jobban felvállalják, hogy sokszor kényelmi cipőt viselnek, és amikor van 2-3 perc szabadidejük, akkor előveszik a kis kellékeiket, s megtornáztatják lábaikat, ezzel is erősítve a lábizmaikat.

– Amióta az eszemet tudom, igyekszem mezítláb járni, sokat sportolni, és ahogy szalad velem az idő, egyre többet tornáztatom a lábaimat, hogy testtartásom egyenes és egészséges legyen, a lábaim, ízületeim bírják a mindennapi megpróbáltatásokat – mondta Barabás Évi, az RTL műsorvezetője, aki a múlt év végén 80 millió forint értékben segített gyerekcipőket szétosztani a rászoruló tappancsokra.


Bálint Antónia és kislánya, Lilien az élet sok nehézségén van túl, de a sportolásra és a lábtornára mindig fordítottak egy kis időt, hiszen szerintük is az egészség a lábnál kezdődik.

– Mindig odafigyelek arra, hogy a legjobb minőségű cipőket válasszuk Liliennek, mert még fejődésben vannak a csontjai, ízületei – mondta Bálint Antónia, majd hozzátette. – A lábtorna a mozgásszervi betegségek megelőzésének egyik leghatékonyabb eszköze és kitűnő családi program, imádunk együtt játszani a szabadban.Serdült Orsi
szépségkirálynőhöz méltóan gyakorlatilag tönkretette lábait a sok tűsarkú cipővel, amiket muszáj volt viselnie a kifutón. Mindig is a sportos viseletet részesítette előnyben, és ma már sokkal bátrabban vállalja fel, hogy a kényelmi cipőket preferálja és akár tanulás közben is tornáztatja lábait.

– Van egy gyakorlatsor, amit a Testnevelési Egyetemen tanultam, pár perc az egész és könnyen, gyorsan átmozgatja a talpat és a lábat – mesélte a királynő.


Sztárjaink tehát már bevállalták a lábtornát. Annyi mindenben utánozzuk őket, itt az ideje, hogy a szép női lábak érdekében is tegyünk valamit, legalább napi 4-5 perc erejéig!

Lábtorna gyakorlatok, melyeket a Heim Pál Gyermekkórház ortopéd és gyógytornász szakorvosai állítottak össze, itt elérhetőek: http://gyereklab.hu/index.php?menu=labtorna

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x