Tanulósarok 25 000 Ft-ból? Igen!
Címlap / Otthon / Tanulósarok 25 000 Ft-ból? Igen!

Tanulósarok 25 000 Ft-ból? Igen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Sok gyerek egyszerűen kinőtte már a korábbit, vagy éppen most megy első osztályba. A tanulósarok berendezése azonban nem olcsó mulatság. Most megmutatjuk, hogyan rendezhetünk be egy uniszex tanulósarkot mindössze 25 000 Ft-ból! 

Az iskolai holmik tárolására használjuk ezt a csinos kis polcot. (Alig 4000 Ft-tal dobja meg az alap költségvetést, ha még egyet veszünk belőle.) Esetleg a két polc közé helyezzünk egy ugyanebből a sorozatból való áthidaló polcot és a tévéállványt. Erre természetesen nem csak tévét tehetünk, hanem például egy sor irattartót, vagy a gyerek egyéb holmiját is.


Helyezzük mellé az asztalkát, mely praktikus lábtámasztójával és ceruzatartó rekeszével ideális tanulóasztal. Szereljünk fölé egy parafa táblát, helyezzünk el rajta egy asztali lámpát.

 

Mi a fekete guruló széket választottuk hozzá, de a lányok akár pink vagy piros színt is választhatnak.


Cseréljük a régi szőnyeget erre a vidám, csíkos darabra, és szórjunk el rajta néhány színben hozzájuk illő párnát a barátok számára, vagy a földi barkácsolások, egyéb kreatív tevékenységek idejére.


Tegyünk a falra egy plafontól a földig futó, vagy az ágy fölé feszített vidám, a szőnyeg színeihez illő, csíkos falvédőt, vagy az ablakra egy-egy csík dekorfüggönyt. A polcra tegyünk csíkos irattartókat. A tanulósarok máris átalakult, egységes, vidám, menő és még egy szűkre szabott költségvetésből is ki lehet gazdálkodni.

 

Képek: Ikea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x