Karácsonyi esküvő - valóban jó ötlet?
Címlap / Otthon / Karácsonyi esküvő - valóban jó ötlet?

Karácsonyi esküvő - valóban jó ötlet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Valóban nagyon jó ötlet, hogy Jézus születésével egy napon ünnepeljük majd évről évre a házassági évfordulónkat is?!  

Mellette szól, hogy az ajándékokat nem kell kétszer megvenni. Az év legszebb ünnepe a karácsony, életünk egyik legboldogabb napja pedig az esküvőnk. A meghívottakkal együtt tölthetjük ezt a jeles napot, így a karácsonyi családi vacsora az esküvő alkalmával „letudható”. Azért a vendégek véleményét mindenképp kérjük ki, hiszen lehet, hogy ők másképp képzelik az ünnepet.

Ám ha az időjárásra gondolunk, akkor jöhet eső, hó, hideg és sár a nagy napon. A többség viszont megszokta, hogy tavasszal, nyáron vannak az esküvők, ragaszkodnának is a szabad ég alatti házasságkötéshez. Továbbá az éttermek és rendezvénytermek így év vége felé már a céges karácsonyi partik helyszínévé „változnak”, nehezen kapunk szabad időpontot. Ha mindenképp ragaszkodunk a karácsonyi esküvőhöz, akkor azt tényleg időben el kell kezdeni szervezni.

Ha jövőre így tervezitek az esküvőt, akkor lehetőség van a karácsonyi leárazásokban megvenni a kiegészítőket a saját készítésű dekorációhoz, meghívókhoz.


Milyen is lehet egy karácsonyi esküvő dekorációja?
Javaslom, hogy használjuk a megszokott karácsonyi színeket, a hagyományos stílusú gyertyákat. Nem kell az asztalokat túlzsúfolni, mert az már nem szép. A hófehér a pirossal, az arany a zölddel tökéletesen párosítható.

 
 
Kerüljük az asztalon a mini karácsonyfákat és cserepes mikulásvirágokat, mert túl sok helyet foglalnak, és nem látjuk a velünk szemben ülőt sem. Néhány úszógyertya, csillogó flitterek, egy futó az asztalra és máris kész a dekoráció. Ajánlom a fahéjas szalvétagyűrűket, melyeknek illata is kellemes.

A teremben egy feldíszített karácsonyfa, az égőfüzérek és a gyertyák megadják az alaphangulatot. Sok boldogságot és kellemes ünnepeket kívánok!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13642 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x