Szíves trükk - díszítsd a tükröt Valentin-napra!
Címlap / Otthon / Szíves trükk - díszítsd a tükröt Valentin-napra!

Szíves trükk - díszítsd a tükröt Valentin-napra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Kedves gesztus, ha egy ilyen szívmintás tükörrel dekorálod a lakást Valentin-nap alkalmából. Egyszerű elkészíteni és könnyen a saját ízlésedre szabhatod a bemutatott kreáció alapján. 

Az IKEA tükör számomra - egyelőre - megunhatatlan darab. Széles natúr fakerete kiváló alap a művészi értékkel bíró (például tűzzománc) és a házi hobbi kreációkhoz egyaránt. Többnyire egyedi mozaikkereteket készítek a tükörnek, de szívesen ötletelek is - ezúttal szó szerint. Megmutatom, miként valósítottam meg a szívecskés ötletet.


A célom ezúttal egy natúr hatású, mégis mutatós keret készítése volt.
Ha unalmasnak tartod a színeit, feldobhatod egy-két erőteljesebb árnyalattal: színezd ki (festékkel) a szívecskék belsejét lehetőleg úgy, hogy az arany- és ezüstszálakat ne maszatold össze.


Kellékek: IKEA tükör, ezüst- és aranyszínű vékony zsinór, ragasztó, tűzőgép, ezüst és aranyszínű szívecskék (fából készültek), melyek hobbiboltokban beszerezhetők.


Az első lépés a keret behálózása. Kell hozzá némi kézügyesség, de egyáltalán nem lehetetlen küldetés.
Fogd az aranyzsinór egyik végét - 2-3 méter hosszúságú zsinórra lesz szükséged -, és kösd át vele a keret egyik oldalát - természetesen a hátoldalra kösd a csomót, jó erősen, majd - miután rögzítetted a zsinórt -, kezdd el a keret minden oldalán kétszer-háromszor körbetekerni, ügyelve arra, hogy minden oldalon stabilan illeszkedjen a kötöző.
A hátoldalon ráütős tűzőgéppel fixálhatod a "hálót", hogy kellően szoros és fix legyen, de ha ügyesen kötöztél, erre a műveletre nem is lesz szükség.


Nálam az aranyszínű zsinór dominál, az ezüstöt csak kiegészítőként használtam.
Ha elkészült a háló, jöhet a ragasztás! A szíveket ne a fakeretre, hanem a hálóra ragaszd! Kenőfejes univerzális ragasztót használj, így nem tudsz maszatolni.


A falon homogén berendezési tárgyak mellett egészen jól mutat. Természetesen ízlésednek és a lakás árnyalatainak megfelelő más színkombinációkban is alkothatsz!


Mesterházy Mónika
www.eletszepitok.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3949 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x