Bájos Anyák napi ötletek
Címlap / Otthon / Bájos Anyák napi ötletek

Bájos Anyák napi ötletek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Egy óra alatt elkészül az alábbi mini locsolókanna és gömbdísz, ami bájos éke lehet akár egy cserép illatozó virágnak is.  

Felhasznált alapanyagok és eszközök:  mini bádog locsolókanna, hungarocell gömb, apró mintás rizspapír, Pentart decoupage ragasztó, Pentart alapozófesték, ecset, szivacsecset, hurkapálca, zsinór, juta szalag, gombostű


Első lépésként lealapozom a Pentart alapozófestékkel a mini kannát, utána a hungarocell gömböt, amit felszúrtam egy hurkapálcára. A szivacsecsettel hordom fel a festéket az alapra, kisebb tupfoló technikával. A száradási idő alatt a rizspapírból kitépkedem a mintát, amit szeretnék látni a kannán, illetve a gömbön.
                        
                          


Ezután a decoupage ragasztóval felragasztom a kívánt helyre. A lapos ecsettel a díszítendő felületet lekenem , felhelyezem a papírt, majd felülről is átkenem a ragasztóval.
A rizspapírral könnyebb dolgozni, mint a szalvétával, mert nem ázik át és nem  szakad olyan könnyen...
   


A kissé „kopasz” hurkapálcás gömböt feldíszítem egy kis otthon lelt jutaszalaggal. Masnit formázok egy kis darabkájából, amit a zöld zsinórral tekerek körbe, majd rögzítem a gömbhöz egy darab gombostűvel. A többi zsinórt szorosan feltekerem a pálcára és a vége előtt kb. 5-6 cm-re oda is rögzítek. A maradék hely kell ahhoz, hogy be tudjam szúrni a földbe a pálcát, hiszen a  zsinórral nehezen is menne.
  


Az így elkészült darabokat egy icipici barna festékkel árnyalom, majd fotózom, hogy megmutassam, mit alkottam körülbelül egy óra alatt.


Remélem, kedvet kaptál hozzá! Jó munkát!
Elkészítéshez alapanyagot is találsz a Noszakreatívnál!


Nagyné Halász Andrea
www.noszakreativ.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x