Vidd be a telihold erejét az otthonodba!
Címlap / Otthon / Vidd be a telihold erejét az otthonodba!

Vidd be a telihold erejét az otthonodba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Az év leghatalmasabb telihold jelensége volt látható az égen ezen a hétvégén éjszaka. A csodás esemény felhívhatja a figyelmünket arra, hogy figyeljünk oda érzéseinkre, kerüljünk közelebbi kapcsolatba velük. De vajon mit mond az Aura Soma és hogyan tükröződik ez az otthonunk színeiben? 

A Hold az éjszaka égitesteként minden időkben egyfajta misztikumot jelentett az emberek számára, az ősi időkben istenségként tisztelték, félték őt. A holdfázisok révén a változással kapcsolatos, a női ciklushoz kötődően női princípiumként ismert a legtöbb kultúrában. Az óind hagyományban az „égi világ kapuja”, melyen át az elhunytak belépnek az égbe, így az életből a halálba vezető utat jelképezte, a buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma. A hold minőség jellemzői a passzivitás, az átalakulás, az örök emberi megújulás, hozzá kapcsolódnak az érzelmek, az ösztönök, a lélek, a belső rezdülések, a tudatalatti, a képzelet, az álom. A termékenység és ebből kifolyólag a befogadás jelképe is egyben.


Az Aura Soma színrendszerében a Hold üvegéhez tartozó színek a sárga és a lila komplementer párosa. Választástól függően mutathatja a harmóniára való törekvést, a bennünk lévő változások tudatosítását, amikor világosan tudjuk, tisztában vagyunk azzal, hogy mély változásokra, transzformációra vágyunk az életünkben.

Ugyanakkor az ezekkel kapcsolatos félelmeinket is tükrözheti, amikor ésszel akarunk megoldani olyan dolgokat, amelyeket inkább ösztöneinkre hallgatva kellene. A változástól való félelem mindnyájunkban benne van, de ha sikerül szembenéznünk vele, az hatalmas erőt, örömöt adhat a további utunkon.

Ha ilyen jellegű megéléseink vannak, és vonzódunk ehhez az összeállításhoz, segítséget jelenthet számunkra, ha ezeket a színeket akár kisebb, akár nagyobb felületen alkalmazzuk a környezetünkben. Ha bátrabbak vagyunk, a falakon erősebb árnyalatot is használhatunk, de a hálóba inkább a pasztell árnyalatokat alkalmazzuk, annál is inkább, mert a lila a meditatív állapot, a pihenés, alvás elérésében is nagy segítségünkre lehet.
Molnár Mária
Aura Soma konzulens, lakberendező
www.holistichome.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x