Napfény üvegbe zárva
Címlap / Otthon / Napfény üvegbe zárva

Napfény üvegbe zárva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Napfény nélkül nem tudunk élni. A hangulatunkat erősen befolyásolja, ha nem süt a nap, és rögtön jobb kedvre derülünk, ha tovatűnnek a felhők. A meleg sugarak hatására szebb színben látjuk a világot, és optimistán szemléljük a dolgokat. A sárga és az arany szemnek jóleső, örömteli színkombinációja az Aura Somában a 4-es számú "Napfény" üveg. Mire jó, hogyan használjuk önmagunk számára vagy az otthonunkban? 

A Napfény üveg a testen belüli energiarendszer harmadik központjához, a napfonat csakrához tartozik, ami az önmagunkkal való kapcsolat és az önértékelés központja. A sárga-arany kombináció témái a gondolkodás, a tanulás, a tudás, a tapasztalat és a bölcsesség. Lelki szinten az önmagunkban való kétely, a félelem, a zavarodottság, hogy merre is menjünk tovább, hogyan döntsünk, az önbizalomhiány, az önmagunk és mások feletti ítélkezés fogalmai kapcsolódnak hozzá.


A sárga és az arany árnyalatok használata segíthet depresszió esetén, fényt hozhat számunkra, melegséget és tudatosságot, amennyiben hajlandók vagyunk magunkba visszavonulni – tisztába jönni az értékeinkkel, értékrendünkkel, azzal, kik is vagyunk valójában. Ez a belső munka segíthet abban, hogy életünk irányítójává válhassunk, hogy képesek legyünk a cselekvésre, merjünk tapasztalni, kipróbálni dolgokat.

Az üveg használatával legyőzhetjük a félelmeket és a fóbiákat, mivel bizalmat, biztonságot és örömet ad, megerősíti az önértékelésünket. Megnyugtatja az elménket, segít, hogy megállítsuk a gondolati "mókuskerekünket." Abban is támogat, hogy felismerjük a különbséget a megszerzett tudás és a bennünk rejlő bölcsesség között.


Ezeknek a folyamatoknak a támogatására alkalmazhatjuk a sárgát és az aranyat környezetünkben is. Mivel hívogató és meleg szín, ezért bármilyen helyiségben kiváló. Elsősorban könyvtár-, tanuló- és dolgozó szobában ajánlott, ahol mentálisan stimuláló hatása van, segíti a tanulást, a gondolkodást, az információk feldolgozását, szelektálását és rendszerezését.
Jó választás lehet a nappaliban is, vagy olyan helyiségekben, ahol nincs természetes fény.
A fizikai szinten a testünkben a sárgához a hasi terület, a gyomor tartozik, ezért a konyhában és az étkezőben is remek választás lehet. A túl sok és erős sárga szín egót erősítő, folyamatos ellenőrzési hajlamot kiváltó és vitákat generáló energia lehet, ezért mint mindig, itt is ügyeljünk az arányokra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4768 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x