Misztika az otthonodban: lila és türkiz árnyalatok
Címlap / Otthon / Misztika az otthonodban: lila és türkiz árnyalatok

Misztika az otthonodban: lila és türkiz árnyalatok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Használd a spirituális üzenetet hordozó lila és türkiz árnyalatokat a lakberendezésben, ha útkeresőben vagy, szeretnél hozzáférni a spirituális és kreatív erőforrásaidhoz és bevonzani a lélektársadat.  

A lila – türkiz kombináció nagyon spirituális üzenetet hordozhat, hiszen az ember energetikai rendszerében mindkét szín a szívcsakra fölötti területen található. Ez azt jelzi, hogy nem az anyagi, hanem a szellemi, magasabb rendű dolgokkal hozhatók összefüggésbe.
 

A lila a koronacsakra, a meditáció, a spiritualitás, a gyógyítás és a változás, átalakulás színe. A türkiz a szív- és a torokcsakra közötti területen helyezkedik el, mutatva, hogy itt a kommunikáció és az érzelmek egyaránt fontos szerepet kapnak, illetve sok köze van a dimenziók közötti átjáráshoz is. Több civilizáció és nép számára, köztük az indián sámánok között is a türkiz szín és kő szent volt. Úgy gondolták, hogy a Szellemet szimbolizálja, erősíti az intuíciót, mélyíti a meditációt.

Sokan félreértelmezik a lilát, azt mondják, a kielégületlen nők színe, pedig erről szó sincs. Mivel a lila a vörös és a kék keverékéből áll össze, ezért a női(vörös) és férfi (kék) energiák egyensúlyát jelenti.

A szivárvány utolsó színeként egyfajta befejezést vagy változást jelenhet, talán ezért a változókorúak kedvelt színe, s a sztereotípia kialakulása.

Aki vonzódik a lila – türkiz színkombinációhoz, annak a választás azt mutathatja, hogy az illető keresi saját magát, az identitását, hogy ki ő valójában, ezzel kapcsolatban valamilyen változást szeretne. Olyan, mintha arra vágyna, hogy újjászülessen, megtalálja a benne lévő férfi és női oldala közti egyensúlyt.
Lehet, hogy ennek az útkeresési folyamatnak az elején áll, s lelke mélyén vágyik a változásra, vagy éppen már változást idézett elő életében a belső egyensúly megtalálása érdekében. A változás, átalakulás időszaka arra inspirálhat minket, hogy kreativitásunkat jobban kifejlesszük, nyissunk a spirituális dolgok felé. Ebben a folyamatban a meditáció, a belső hangunkra figyelés sokat segíthet.

A lila/türkiz üveg a lélektárs bevonzásához kellő energiákat is tartalmazza


Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, önmagunkon belül kell egyensúlyt teremtenünk, hogy tudjuk, kik vagyunk valójában, a legmélyebb szinteken. Ekkor olyan párt tudunk bevonzani, akivel az elvárások és a függőségi helyzetek helyett egy egyenrangú kapcsolatban lehet részünk, ahol mindenki megélheti magát, és függetlenségét. Ez a szabadságérzet megnyugvást hozhat, és erőt, megújulást adhat. Jókedvet, spontaneitást, ahol az érzelmeket szabadon ki lehet nyilvánítani, sérülések nélkül.

Ezzel a belső erővel, amit ez a megújult öntudat ad, képesek lehetünk életünk irányítójává válni, s így határozott döntéseket hozni. Ha szabadon, békésen ki tudjuk az érzéseinket fejezni mások felé, az új lendületet, előrelépést is adhat, ami mély belső örömet, önbizalmat, vidámságot, napfényt és optimizmust, ezáltal új lehetőségeket hozhat számunkra.

Hálószobába, meditációs szobába ideális színkombináció, mely nyugtató árnyalataival mélyen ellazít. Nappaliban, egyéb helyiségekben erősebb tónusokkal is próbálkozhatunk, de a megvilágításra figyeljünk, mert a lila szűkítheti a teret.Erre a színre most gyakran bukkanhatunk a lakberendezési ajánlókban is, és merészen kombinálva kitűnő összeállítások készülhetnek. 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x