Füvezik a párom, a gyerekem, mit tehetek?
Címlap / Otthon / Füvezik a párom, a gyerekem, mit tehetek?

Gelsei Bernadett

Füvezik a párom, a gyerekem, mit tehetek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-25

Online, élő előadássorozat szenvedélybetegség és párkapcsolati problémák témakörben Gelsei Bernadett addiktológiai konzultánssal, a Harmonet tanácsadójával és meghívott előadókkal. A következő adás márc. 11-én hétfőn este a marihuánáról fog szólni. 

Ma már egyre elterjedtebb, hogy webkonferenciát tartanak különböző cégek dolgozóiknak, illetve szakembereknek külföldi továbbtanulás céljára is gyakran használják ezt a lehetőséget.

Ez adta az ötletet, hogy az Etanácsadás keretén belül, heti rendszerességgel, sokakat érintő témákban létrehozzak egy élő web előadás sorozatot. A célom az, hogy sok emberhez eljusson, könnyen, kényelmesen és egyszerűen hozzáférhető legyen.  Hasznos elméleti és gyakorlati információkhoz jussanak a látogatók az adott témákban, melyek sok embert érintenek.A következő web előadás  március 11. 20:30-kor  "Marihuána Chat Chat Chat, avagy füvezik a gyerekem, a párom, mit tehetek?"

Az alábbi témákat fogom érinteni:
  • Amit  a marihuánáról tudni érdemes, információ a hatásáról, használatáról, előnyéről, hátrányáról
  • Mi a helyes szülői hozzáállásom, ha füvezik a gyerekem?
  • Mi a helyes partnerei hozzáállásom, ha füvezik a párom?
  • Mi az, ami nekem belefér, és mi nem?
  • Hogyan tudok segíteni?

Ezt az előadást akár az egész családdal, a gyerekeddel, férjeddel, barátoddal együtt tudod végignézni, ami nagyszerű alkalmat teremt, hogy utána meg tudjátok beszélni a saját helyzetetek, problémáitok. Használhatod megelőzésként a kamasz gyerekednél, vagy éppen a pároddal való konfliktus kezeléséhez. Ha be tudod vonni, akkor itt egy teszt, ami visszajelzést ad a marihuána fogyasztásáról http://etanacsadas.hu/kerdoiv/index.php?sid=12925 A teszt kitöltők között nyereményt sorsolok ki, ami nem más mint az előadáson való részvétel :)

Mivel ez egy élő webelőadás, lehetőség van kérdéseket feltenni és azokra válaszokat kapni, ezáltal lesz interaktív az egész. Használata könnyű, az etanácsadás oldalán 1000 huf befizetése után kapsz egy linket, amit az előadás időpontjában kell használnod. A linkre kattintva egyből a konferenciaszobában találod magad és már be is csatlakoztál az előadásba.


Minden héten HÉTFŐNKÉNT 20.30-21.30-ig lesznek az előadások, hetente változó témákkal (szenvedélybetegség, szerelmi háromszög).

Az élő web előadás technikájáról érdemes még azt is tudni, hogy az előadó videóképpel van jelen, a résztvevők pedig privát és publikus chat-ben tudnak részt venni,  és hanggal, továbbá egy személy - általában aki kérdez- szintén videóképpel. A magyar fiatalok által létrehozott, és jelenleg is folyamatosan fejlesztett Magyar Webkonferencia rendszert használom.


Gelsei Bernadett
www.etanacsadas.hu
www.facebook.com/etanacsadas
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x