Dekortipp: itt a tavasz, jöhet a dekortapasz!
Címlap / Otthon / Dekortipp: itt a tavasz, jöhet a dekortapasz!

Dekortipp: itt a tavasz, jöhet a dekortapasz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Itt a tavasz, hamarosan a Húsvét is, a lakást újra üde színekbe lehet öltöztetni! Mint sok dolgozó nő és elfoglalt családanya, én is a gyorsan elkészíthető dekorációk híve vagyok. Kifejezetten igénylem, hogy az otthonunkba mindig becsempésszek valami újat, az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően. Azért imádom a dekortapaszokat, mert pár perc alatt látványos dekorációk készíthetők belőlük, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt. 

Tavaly próbáltam ki először a dekortapaszt, bevetettem többek között ajándékcsomagolásnál, karácsonyi fali dísz és teamécses készítésénél. Valóban minden általam használt felületen - fal, üveg, ablak, papír - tartósan megmaradtak, s ami ennél is lényegesebb: az eltávolításuk nem hagyott nyomot. Személyes tapasztalatok birtokában bátran merem ajánlani!

Hároméves kisfiam is rákapott a dekortapaszos megoldásokra, de - bármennyire is nagyra értékelem a gyermek kreatív megnyilvánulásait - el kellett a tapaszokat rejtenem előle, mert képes egy 15 méteres tekercset 1-2 óra alatt elhasználni. Felragasztja ide-oda (konyhapultra, asztalra, széklábra), megragaszt vele töröttnek vélt tárgyakat (játékszaxofont, -gitárt), sőt, apa szemüvegét, anya pulcsiját is megszerelte dekortapasszal. (Persze nincs letiltva a tapaszos alkotásról, felügyelet mellett engedjük kibontakozni.)

A napokban ellenállhatatlan tavaszi dekortapaszok érkeztek a Dekortapasz.hu webáruházba. El is készítettem az első tavaszi tapaszos gyorsdekort: egyszerű üvegmécseseket öltöztettem üde színekbe. Jókedvre derítenek! Íme, a képek!









Mesterházy Mónika
www.eletszepitok.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x