Játék csomagolódobozból
Címlap / Otthon / Játék csomagolódobozból

Játék csomagolódobozból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-17

Húsvétra is hozott a nyuszi egy-két új játékot a gyerkőcnek? Akkor toldd meg még eggyel - készíts a csomagolásból is játékot, akár a gyerekkel együtt, így nem termeltek annyi hulladékot, a kicsi pedig örülni fog a kreatívkodásnak és a végeredménynek is! 

Hiába fogadjuk meg, hogy nem halmozzuk el a gyermeket játékkal, mégis rendre szembejön valami, ami szép és értelme is van, vagy kifogunk egy jó akciót. Ergo: gyakran viszünk haza ezt-azt a csemetének. A játékok dobozait általában nem dobjuk ki; ha elajándékoznánk, eladnánk, jó, ha megvan a gyári csomagolás. Néhány doboztól azonban muszáj megválni, mert nagyobb helyet foglalnak, mint maguk a játékok. Mielőtt a kukába hajítom, megnézem, mi hozható ki belőle! A legtöbb dobozból szuper kiegészítők készíthetők az adott játékhoz!


Jó példa erre a fotón látható autóbusz, amit a harmadik születésnapjára kapott a kisfiam. Hónapok óta rajong az autóbuszokért. Tisztában van azzal, hogy az autóbusz minden megállóban megáll. - Anya, csinálj nekem buszmegállót! - kérte. Fogtam hát a busz dobozát, levagdostam róla a képeket, és gyártottam pár krumplitalpú, Kutya, Cica, Barlangi pók stb. utcai buszmegállót. Imádja!Mesterházy Mónika

Életszépítők
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x