Zumbázz a gyermekeddel és segíts a fiatal anyáknak!
Címlap / Otthon / Zumbázz a gyermekeddel és segíts a fiatal anyáknak!

Zumbázz a gyermekeddel és segíts a fiatal anyáknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Tedd felejthetetlenné a gyereknapot és segíts a hátrányos helyzetű fiatal anyákon! Különleges és jótékony célú Zumbával, gyerekprogramokkal és sztár prezenterekkel várnak Újpesten most szombaton.  

Fort Alexandra egyike a legnevesebb hazai Zumba prezentereknek, ám azt talán már kevesebben tudják róla, hogy karitatív munkájával rendszeresen támogatja a segítségre szorulókat. Tavaly hazánkban elsőként szervezte meg a Zumbathon nevű megaprojektet, számtalan prezenter és segítő bevonásával. Az esemény bevételét egy anyaotthonnak ajánlották fel. Alexandra idén az Oxygenben mozgósította az erőket, hogy egy különleges rendezvény bevételeivel támogathassuk az Esély Kövessi Erzsébet Szakképző Iskolát és Gimnáziumot.

- Mivel jómagam is egyedülálló anyuka vagyok, és a Zumbának köszönhetem, hogy ott tartok, ahol vagyok, ezért szívügyemnek érzem az anyák támogatását. A Baptista Szeretetszolgálat által működtetett iskolába ugyanis nagyon sok hátrányos helyzetű, fiatalon gyermeket vállaló anya jár. Becsülöm őket, hogy nehéz helyzetük ellenére is tanulnak. Ha kicsit is tehetünk értük, tegyük meg úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat!

Világsztár kislány a színpadon
A gyereknapi rendezvény első felében Madarász Fanny tart pörgős Zumbatomic órát a gyerekeknek, amelyen a szülők fotózhatnak, sőt, be is állhatnak. A 9 éves, korábban latin-amerikai táncot tanuló kislányban rejlő őstehetséget egy éve fedezte fel Alexandra.
- Egy salgótarjáni sportnapon a színpadról vettem észre a tömegben táncoló kislányt, és azonnal nyomozni kezdtem utána. Felvettem a kapcsolatot az édesanyjával, és azóta már számos Oxygen-rendezvényen együtt zumbáztunk Fannykával.


Tavaly nyáron aztán Riminiben vonult fel az amerikai Zumba elitje, és ekkor maga Beto Perez, a mozgásforma „atyja” is kiszúrta magának a belevaló kis hölgyet. A legutóbbi Zumba konferencián Los Angelesben a rimaszombati Fannyka már, mint Beto meghívott vendége szerepelt, és megkapta a " Tiszteletbeli Prezenter " oklevelet. Ezzel gyakorlatilag hivatalos rendezvényeken is bemutathatja a tudását.


A tánc után a gyerekeket kézműves foglalkozások, a felnőtteket pedig Alexandra és Kunhalmi István fergeteges bulija várja a nagyteremben. A jókedv garantált, az adományok pedig jó ügyet szolgálnak.

Időpont: 2013. június 1. szombat 16.00-18.00
Helyszín: Oxygen Wellness Újpest, 1042 Budapest, Árpád út 47-49.
Belépődíj felnőtteknek: 2000 Ft, gyerekeknek: 1000 Ft

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x