Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért...
Címlap / Otthon / Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért

Állatok Világnapja 2013 - Celeb összefogás az állatokért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok, Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese együtt kampányolt az állatvédelem és a felelős állattartás mellett. 

Magyarországon megközelítőleg 1 millió (!)gazdátlanháziállat él az utcákon vagy a menhelyeken. S bár egyre több állatvédelmi szervezet folytat komoly oktató munkát, hogy javítsunk házi kedvenceink életkörülményein, sajnos be kell látnunk, hogy a felelős állattartásról van még mit tanulnunk. Mindemellett egy nagyon kedvező tendencia figyelhető meg az utóbbi időben ezen a területen, egyre több híres ember emeli fel a hangját az állatvédelemért,és személyes példamutatással hívja fel a figyelmet a felelős állattartás fontosságára.


A HEROSZ Budapesti Állatotthon Állatok Világnapja alkalmából tartott Nyílt Napján Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője, Falusi Mariann színésznő, Besenyei Péter műrepülő világbajnok és Kárpáti Rebeka a MissUniverse Hungary 2013 győztese kampányolt az állatvédelem és a gazdátlan állatok örökbefogadása mellett.  Az állatokhoz, állatvédelemhez való kötődésmindegyiküknek szívügye, és ki-ki lehetőségéhez mérten, aktívan tesz is a közös cél érdekében. Személyes élményeikről, érzéseikről, állatvédelmi tevékenységükről meséltek a HEROSZ Budapesti Állatotthon rekord számú látogatójának október 12-én.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3296 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x