Az Internetes Vásárlás világnapja - MA VÁSÁROLJ!
Címlap / Otthon / Az Internetes Vásárlás világnapja - MA VÁSÁROLJ!

Az Internetes Vásárlás világnapja - MA VÁSÁROLJ!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Ha van Ne vásárolj nap, akkor van Ma vásárolj nap is - mégpedig ma! A legtöbb Internetes vásárlási oldalon ma olyan akciókat találsz amire nagyon megéri lecsapni. Egy nap intenzív online shoppingolás és letudod az egész karácsonyi ajándékozást, de még a téli születésnapokat is, ha ma forrón tartod a bankkártyádat! Ma vásárolj! 

A HarmoNet nagy sikerű, főleg a női célcsoportnak szóló termékeivel immár harmadik alkalommal csatlakozott a világnaphoz. Gáspár Katalin azt tapasztalja, hogy a nők az utóbbi években egyre bátrabban vásárolnak a világhálón. Már a bankkártyájukat is többen merik használni, mint a korábbi években, bár a pay-pal felületét még többen nem ismerik. Ebben közrejátszik, hogy az oldal magyarul elég nehezen kezelhető, idehaza semmilyen kommunikációja nincsen, így a nemzetközi oldalakat nem látogató emberek számára ez nem egyértelmű még. Az ilyen napok mint a mai is – mondja a HarmoNet tulajdonosa – például alkalmat adnak arra, hogy az olvasók, a vásárlók megismerjék az Internetes folyamatokat. Megértsék mondjuk a pay-pal, a legnagyobb nemzetközi fizetési platform lényegét, mert ma kiemelten beszélhetünk róla.


Sokan vannak, főleg a kisebb településen élő kis jövedelműek közt akik ma már a magas utazási költségek helyett a személyes átvétel helyett a sokkal kényelmesebb és olcsóbb házhoz szállítást választják. Ha belegondolunk abba, hogy egy fővárosi jegy ára oda-vissza egy viszonylaton 700 Ft-ba kerül, vagy egy óra parkolás a városban akár 500 Ft felett is lehet, nem számolva a benzin költségét, bizony többen látják be, hogy a házhoz szállítás nem csak kényelmes, hanem olcsóbb is mint elutazni egy termékért, amit utána még cipelhetünk is.

Ezen a napon nem csak beszélünk az Internetes kereskedelemről, hanem természetesen akciókat is kínálunk. Bárki igénybe veheti ezeket, független attól, hogy korábban vásárolt-e már, vagy most próbálja ki először. A korábbi évek tapasztalata szerint ezek az akciók motiválják a vásárlókat, ilyenkor többen és többet költenek. Érdemes megragadni ezt a napot arra, hogy a karácsonyi ajándékokat most vásároljuk meg, mert az egy napos akcióban a legtöbb csatlakozó felület kitesz magáért és tényleg nagy kedvezményeket, ingyen postaköltséget, vagy értékes ajándékokat kínál a vásárlóknak.


A HarmoNet mai akciói:

A www.holdnaplo.hu oldalon vásárlóknak minden termékhez egy ajándék jóság-stick it jegyzettömböt adunk ajándékba, amiből például ilyet lehet készíteni: Csodás Jóságfal!

Aki a www.holdnaplo.hu oldalon 8000 Ft felett vásárol, ajándékba kap  - a készlet erejéig – egy dedikált példányt az Ammara  című ezoterikus sci-fi regényből! Olvass bele itt >> Ammara - első fejezet

Aki a www.mesteringa.hu oldalon rendel egy Örök idők angyalai készletet, egy Hálanaplót kap ajándékba.  (15 000 Ft rendelési összeg felett még a postaköltséget is elengedik!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4305 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x