Hogyan legyen egyszerre kényelmes és ízléses a hálószobánk?...
Címlap / Otthon / Hogyan legyen egyszerre kényelmes és ízléses a hálószobánk?

Hogyan legyen egyszerre kényelmes és ízléses a hálószobánk?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Sokunk számára az este jelenti a nap legfontosabb szakát, hiszen a nyolcórás kemény munka után végre hazamehetünk és a munkaruhát levetve otthonkába bújhatunk. Az otthon melege főleg ilyenkor, téli időszakban értékelődik fel, amikor a megszokottól is több időt töltenének a családi fészekben.  

 Mi lenne az otthon legintimebb tere, ha nem a hálószoba? Hiszen nem csak elgémberedett végtagjainkat nyújtóztatjuk ki a pihe-puha ágynemű között, de lelkileg, érzelmileg is itt töltődünk fel szeretett párunk ölelésében. Webáruházak tucatjaiból választhatunk magunknak ágyneműkészletet, ilyen például a NobilaCasa.hu is. Így egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki a lakás eme bensőséges tere.
Hívogató ágyneműkészletek
Az első, ami a hálószobába belépve leköti a figyelmünket, a hitvesi ágy, így nem mindegy, hogy a szoba ezen része, hogyan van „felöltöztetve”. A szép, elegáns ágyneműkészlet nemcsak hívogató lehet, de ízlésünket, személyiségünket is kifejezheti. Ha romantikus alkat vagyunk, akár rózsanyomatos vagy pasztellszínű ágyneműbe burkolózhatunk, de akár a skótok nemzeti mintájának számító kockás huzatokat választhatjuk.


A modernebb stílus kedvelői jobb, ha a geometrikus mintákat választják, ezek jobban illenek személyiségükhöz. A gyémántra emlékeztető formákkal díszített vagy ennél is elvontabb mintájú ágyneműk nem csak moderné, de művészivé is teszik a hálószobát, ráadásul minimalista vonalvezetésük az alvótér más bútoraival is könnyen illeszthető.
Antiallergén párnák a pihentető alvásért
Akár a kinézetnél is fontosabb, hogy mire hajtjuk le fejünket egy nehéz nap után. A párna megfelelő mérete, tömítése, kulcsfontosságú, hiszen a túl magas vagy túl alacsony könnyen nyakmerevséget, fejfájást okozhat. Az antistressz párnák ellenben nanószálas tömítésükkel biztosítják a kényelmes tartást a fej számára, és még az egyes mikrobákkal szemben is ellenállóbbak. Tömítésük ugyanis átengedi a levegőt, de a por is kevésbé ragad meg benne, mint a hagyományos párnákban.
Antistressz paplanok a feltöltődéshez
A párna mellett az sem mellékes, hogy mivel takarózunk be az alvás ideje alatt. A túl kemény vagy nehéz takaró nem kedvez a pihentető alvásnak, merevsége és súlya a legkisebb mozdulat esetén is felébreszthet. Ezzel szemben a szilikonos töltetű paplanok nemcsak könnyűk, de pihepuha tapintásuk is könnyen álomba ringat. Ráadásul nemcsak kényelmesek, de gátolják a mikrobák és a por behatolását, szálak közötti megmaradását, így allergiás személyek is használhatják. Nemcsak kényelmes alvásra számíthatnak benne, de pihentetőre is.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon



(X)


 
 
[ 952 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x