Embert próbáló a mélyszegénységben élő családok helyzete...
Címlap / Otthon / Embert próbáló a mélyszegénységben élő családok helyzete

Embert próbáló a mélyszegénységben élő családok helyzete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Télen, amikor a kisebb településeken a hátrányos helyzetű családokban az alkalmi munkából élő családfenntartónak éppen nincs munkája, és csak segélyekből tengődnek, akkor bizony az is előfordul, hogy gyermekek éheznek.  

Az előítéletek ellenére sokszor egyáltalán nem arról van szó, hogy a családfő nem akarna dolgozni, hanem arról, hogy képzettség hiányában nem talál a környéken munkát, vagy épp a fizetése csekély, és nem tart lépést az inflációval.


Ezért fordult Szatmári István, a gyulaji Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke ismét a szcientológia önkéntes lelkészekhez segítségért, hisz ők évek óta rendszeresen támogatják a gyulajiakat, hol a falunap, hol különféle ünnepek alkalmából, vagy épp csupán azért, mert az elnöknek tudomása van arról, hogy családok vannak bajban.


Ezúttal is lehetett rájuk számítani, és Budapestről 30 megszorult, mélyszegénységben élő családnak szállítottak főként tartós élelmiszerből, gyümölcsből, piperéből, továbbá játékokból, mesekönyvekből, felnőtt- és gyermekruhákból álló adományt Gyulajra.


Nyilvánvaló, hogy a hosszú távú megoldás az edukáció, ám pillanatnyilag nehéz lenne oktatni olyan valakit, aki éhes.

Addig is átmenetileg ki lehet segíteni tartósélelmiszer-adományokkal kevésbé szerencsés honfitársainkat, hogy egyetlen gyermeknek se kelljen megtapasztalnia az éhezést.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1063 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x