Gyilkos szülők?
Címlap / Otthon / Gyilkos szülők?

Gyilkos szülők?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Dögös terepjáró, haverok között is több millába kerül. Letekert ablakából öt év körül szemüveges kiskrapek lóg, ahogy bekukkantok, az autóban nincsen biztonsági gyermekülés. Rossz duma lenne, hogy nem telik rá, mert a járgány ára több lehet millióban, mint a benne ülő gyerkőc éveinek száma.  

Dögös terepjáró, haverok között is több millába kerül. Letekert ablakából öt év körül szemüveges kiskrapek lóg, ahogy bekukkantok, az autóban nincsen biztonsági gyermekülés. Rossz duma lenne, hogy nem telik rá, mert a járgány ára több lehet millióban, mint a benne ülő gyerkőc éveinek száma. A gyerek egy merészebb kanyarban vidáman kieshet. Apuka ordítva hallgatja a rádiót. Lehet hogy még sosem hallott gyermekülésről?

Létfontosságú a balesetek elleni védekezés!
A közúti balesetek során több gyermek sérül, ill. veszíti életét autóban utasként, mint gyalogosként vagy kerékpárosként. 2002. január 1-jétől kötelező a biztonsági gyermekülés használata. Nézze meg a törésteszteket!

Pakundekli ülés – vagy olyan gazdag, hogy rosszat vegyél?
A nagyáruházak sorra kínálják az autósüléseket gyermekeinknek. Az üléseket gyakran egy karton cigi, vagy a legolcsóbb telefonkártya feltöltő egység árával egyenértékűvé teszik. (Ennyit még egy alacsonyan kvalifikált család is elkölt úgymond „luxusra” egy hónapban!) Az ilyen ülések egy kisebb baleset során is halálosak lehetnek a gyermek számára. Az anyaguk, a kivitelezésük alapján csupán hasonlítanak a nagy testvéreikre, de ha valóban baj van, meg sem közelítik azok védelmi fokozatát. Az ilyen ülések anyaga csupán hungarocell, szivacs és műanyag, némi műszálas textíliával bevonva, amihez hozzáizzad a pici. Ha gyermekünk biztonságáról van szó, nem túl okos dolog ezekből az ülésekből vásárolni!

Igazodjunk el az ülések között!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x