Cicciolina imádja a szexet olasz ügyvédjével - Vigyázat,...
Címlap / Cicciolina imádja a szexet olasz ügyvédjével - Vigyázat, forró videóval!

Cicciolina imádja a szexet olasz ügyvédjével - Vigyázat, forró videóval!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Staller Ilonát, mindenki Cicciolináját egynapos magyarországi útján kapták kameravégre olasz vőlegényével, Lucaval, aki egyben Husika ügyvédje is. A fiatal srác Staller Ilona fia lehetne, a szex mégis remekül működik közöttük. 

A 25 éves ügyvéd még nem látta párja filmjeit, de nem is zavarja. A lényeg, hogy maximálisan jó a szexualitás kettejük között. Hogy ennek köszönhetően-e, azt csak sejthetjük, de a lényeg: az eljegyzés már megtörtént.

Egy napos magyarországi látogatásuk alkalmával sikerült őt és olasz jogász barátját, Luca di Carlo-t kifaggatni: "Egy ügyészeti perem miatt ismerkedtünk meg. Ő képviselt és azóta együtt járunk. A fiú jó,
kellemes."
- ecsetelte párjához bújva a művésznő, majd a fiatal olasz csődör magához húzta és csak annyit mondott: "Corporeo" - ami annyit jelent, test. Majd Husika hozzátette, hogy: "Maximálisan jó a szexualitás!"

Cicciolina és Luca di Carlo

Kíváncsiak voltunk, hogy mivel foglalkozik mostanában a pornós múltú Cicciolina. "Reality show, tévé műsorok, eladom a könyvemet. Egy nagyon szép fotós könyv egészen a kislány koromtól mostanáig végig illusztrálva. Forintba nem tudom átszámolni, csak azt tudom, hogy 100 euróba kerül, de hogy mennyi az forintba azt a jó ég tudja." - mesélte igen elmésen Husika.

A legizgalmasabb kérdés mégis az volt, amire egy rövid sus-must követően csak ennyit mondott Luca: "Top Secret!". De, hogy mi volt az a kompromittáló kérdés, amire a nagy szabad szájú állatbarát, Husika sem válaszolt? A videóból kiderül.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x