Felfüggesztették a börtönőrt szexi Playboy képei miatt
Címlap / Felfüggesztették a börtönőrt szexi Playboy képei miatt

Felfüggesztették a börtönőrt szexi Playboy képei miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

A 21 éves, dögös szőke arkansasi lánynak meglepő a foglalkozása: börtönőr. Persze a jelek szerint csak volt... 

Az országos balhé ellenére Jessie Lunderby, a szép börtönőr azt mondta a RadarOnline.com-nak adott nyilatkozatában, hogy nem bánja a fotókat. Azt is hozzátette: nem érti, mire ez a nagy felhajtás.

Jessie Lunderby amúgy nem valami könnyed beosztásban dolgozott az amerikai büntetés végrehajtásban, hanem egy olyan arkansasi fegyházban, ahol gyilkosságok és erőszakos bűncselekmények gyanúsítottjait őrzik.


A jelek szerint azonban ebben a szakmában Amerikában sem elég jó a fizetés, mert a lány azért dobta le magáról az unalmas egyenruhát, hogy egy kis pénzt keressen.

A főnökeinek azonban a jelek szerint nem tetszettek a szexi képek, mert felfüggesztették az állásából. Egyelőre, a fegyelmi vizsgálat idejére fizetett rendelkezési állományba tették, de valószínű, hogy kirúgják.


Jessie Lunderby két éve dolgozott börtönőrként, amit - mint mondja - élvezett, de most nem érti a főnökség reakcióját. Az a formális kifogás, hogy nem töltötte ki a megfelelő űrlapot egy másodállás vállalásához, de a fotózás csak alkalmi megbízás volt, nem egy állás. A képeket a rabok nem láthatják, hiszen nincs internet hozzáférésük.


A családja és a barátai támogatták a fotózást, hiszen mindig is modellkedésre vágyott. Szerintük remekül néz ki a képeken.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4470 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x