Vita a szex játékokat kínáló szálloda miatt
Címlap / Vita a szex játékokat kínáló szálloda miatt

Vita a szex játékokat kínáló szálloda miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy stockholmi szálloda szex játékokat helyez el a vendégek szobájában. A rendőrség ezt élesen bírálta, mondván, hogy "felmagasztalják" a szexszel történő üzletelést.  

A svéd főváros központjában működő Berns Hotel úgy döntött a Svenska Dagbladet újság tudósítása szerint, hogy kiszélesíti a vendégeknek kínált szolgáltatásokat. A szoba árában a kávé, a tea, a minibár italai és a fiókban található biblia mellett benne van egy vibrátor, egy bilincs és még néhány további szex játék.


A stockholmi rendőrség tiltakozása ellenére a szálloda nem kíván változtatni a gyakorlatán, amely elnyerte a vendégek tetszését. A törzsvendégek nagy része a divatszakmából, valamint a zenészek és a művészek közül kerül ki.

A szálloda igyekszik alkalmazkodni az eltérő igényekhez is, ha például gyermekes család vesz ki egy szobát, eltávolítják belőle a szex játékokat.


A Berns Hotel egyik menedzsere, Andreas L’Estrade kizárta, hogy a szex játékok jelenléte oda vonzaná a prostituáltakat, ezt egyébként a vele vitázó rendőrök sem feltételezik. L’Estrade azzal érvel, hogy "nincs semmi rossz a szexben és ezt mi meg is akarjuk mutatni".

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x