A pornó átalakítja a szexuális életünket
Címlap / A pornó átalakítja a szexuális életünket

A pornó átalakítja a szexuális életünket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Ian Kerner, a New York Times szexuális tanácsadója szerint az interneten pornózó férfiak 50-500 %-kal gyakrabban maszturbálnak, mint az előző generációk tagjai. Így aztán kevesebb energiájuk marad a hús-vér nőkre.  

 

Ian Kerner azt hangsúlyozza, hogy bárki bármit is mondjon, a valódi szex egy valódi partnerrel bármikor jobb mint a pornó. Szerinte a pornó olyan, mint a pankráció: csupa csalás és felszínes.

Úgy véli, a férfiak a könnyen és bármikor hozzáférhető internetes pornó hatására 50-500 százalékkal gyakrabban maszturbálnak, mint pornó nélkül tennék. Így aki naponta egyszer tenné ezt, a pornó hatására kétszer-háromszor is maszturbál naponta. Ha hetente háromszor tenné, akkor most akár tizenötször is.


Ha valaki 17 éves és egyedülálló, ez persze nem olyan nagy baj. De ha valaki 40-es és családos, akkor gond lehet. Néhány pasi lélekben 17 éves ilyenkor is, de a testük már nem olyan. Két erekció között már sokkal több időnek kell eltelnie.

Ennek eredményeként a nőknek nagyobb kihívásokkal kell szembesülniük, ha partnerüktől várják a kielégülést. Ritkábban tudják szexre bírni párjukat, arról nem is beszélve, hogy egyre több férfi lesz pornófüggő. Annyira hozzászoknak a pornó nyújtotta intenzív vizuális ingerekhez, hogy már képtelenek összpontosítani a valódi nővel folytatott szex közben.


Ian Kerner szerint ez csak a jéghegy csúcsa, a pornó éppen úgy teljesen át fogja alakítani a szexuális életünket, mint korábban a szexuális forradalom. Vagy ahogy a Szex és New York sorozat általánosan elfogadottá tette a nyuszifüles vibrátorok használatát.

Persze nem minden változás lesz káros. Maga a maszturbálás is egészséges tevékenység. Ha egy párnak jó a kapcsolata, valójában gyakrabban maszturbálnak. Az emberek nem azért maszturbálnak, mert "nem jutnak eléghez", hanem mert ez emberi és egészséges. Inkább az jelez valami gondot, ha az emberek felhagynak a maszturbálással: ilyenkor vagy betegek, vagy depressziósak.

Ha egy párkapcsolat jól működik, nem gond a pornózás sem. Főleg, ha együtt nézik...
 

 
 
[ 9697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x