A legnagyobb mellek még nőnek - videó
Címlap / A legnagyobb mellek még nőnek - videó

A legnagyobb mellek még nőnek - videó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Egy ma már tiltott mellnövesztő eljárás következtében úgy megnőttek Chelsea Charms keblei, hogy kész csoda, ha nem borul fel, szűk helyre, például repülő mosdójába már be sem fér. Bár már rég nem akarja, a mellei folyamatosan nőnek.  

Az igazán feltűnő keblek mérete állítólag 164XXX, bár nem igazán értjük, van-e ennek a jelölésnek értelme, az biztos, hogy nem gyártanak ekkora melltartót. Chelseanek eleve viszonylag nagy mellei volta, D méretű melltartót hordott, de háromszor is kés alá feküdt, mert Amerikában sztriptíztáncosként és pornószínésznőként akart elhelyezkedni. Azt mondja, szerette volna, hogy felfigyeljenek rá.

A harmadik plasztikai műtét volt az, amely beindította a lenyűgöző növekedést. Olyan műanyagot ültettek a melleibe, amely irritálja a mellszövetet és ezzel növekedésre készteti. A műanyagot már kivették, de a növekedés csak lelassult.


Még szerencse, hogy a mellei arányosan nőnek, a kettő szimmetrikus, sőt a mellbimbói is megnőttek. A fellépéseivel sok ezer dollárt keresett. A háta még nem fáj, de persze a nagy mell számos kényelmetlenséggel jár: nem tud, csak háton feküdni, a keblei gyakran útban vannak és persze sokat kell tornázni, hogy a háta bírja a terhelést. Chelsea Charms a napokban a brit ITV televízió This Morning című népszerű műsorában lépet fel, nagy feltűnést keltve. Chelsea azt mondta, maga sem tudja, mi lesz ennek a vége.

A hivatalos világrekordot nem Chelsea tartja, de csak azért, mert az ő melleit még nem mérték le. A Guinness rekord mostani birtokosának mellei eltörpülnek az övé mellett.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x