Ezer autóval szexelt
Címlap / Ezer autóval szexelt

Ezer autóval szexelt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Az 57 éves Edward Smith 15 éves korában szexelt először autóval, azóta csak a járgányok érdeklik, a nők és a férfiak is hidegen hagyják. Mostani szeretője a Vanilla nevű Volkswagen bogár. 

Edward Smith hangsúlyozza, hogy ő nem "beteg”, nem is akar változtatni a vonzalmán. Mint mondja, soha nem bántana senkit, egyszerűen a kocsikat kedveli. "Romantikus vagyok. Verseket írok az autókról, énekelek hozzájuk, beszélgetek velük, mint egy barátnővel.”


Az amerikai férfi nem valami hűséges: rengeteg autóval, megfogalmazása szerint ezerrel szeretkezett már, azt is beismeri, hogy ezek zöme nem az övé volt. Megtetszettek neki az utcán, vagy egy kiállításon. Sőt, egyszer magához az autók "fajához” is hűtlen volt: legtüzesebb szeretkezése 1980-ban történt – egy helikopterrel.

A Washington államban élő Edward Smith sokáig titkolta különös vonzalmát, de nemrég beleegyezett, hogy szerepeljen egy televíziós dokumentum műsorban, amely a "mechafiliáról”, a gépek iránti vonzalomról szólt. Mert azt azért ne gondoljuk, hogy ez egyedi eset. Smith úr része annak a globális közösségnek, amely internetes fórumokon jött össze. A közösségnek 500 "autószerető" tagja van.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3631 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x