Meztelen fürdő egy lakótelep közepén
hirdetés
Címlap / Meztelen fürdő egy lakótelep közepén

Meztelen fürdő egy lakótelep közepén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

"Római fürdő" nyílt a dél-lengyelországi, sziléziai vajdaságbeli, Katowice mellett fekvő Czeladzban, ahol a vendégek, férfiak és nők vegyesen, ádámkosztümben jönnek-mennek, napoznak, pihennek és hűsítik testüket a rendelkezésükre álló több medencében - adta hírül a lengyel média. 


Rendezvénynaptár

Aligha érdekelne ez bárkit is, hiszen nudista strandok Lengyelország-szerte szép számmal találhatók, ha a "római fürdő" nem egy lakótelep kellős közepén, egy téren kapott volna helyet.

A TVN televízió a szomszédos panelházak ablakaiból készített helyszíni felvételeken - az inkriminált testrészeket eltakarva - mutatta be a legújabb látványosságot, amely korántsem nyerte meg minden lakó tetszését, akik ablakukból kitekintve nem akartak hinni a szemüknek. Többeket irritál a látvány, ízléstelennek tartják a dolgot.

A termák vendégei azonban nem zavartatják magukat. Azt javasolják minden tiltakozónak, hogy inkább jöjjön le, és próbálja ki maga is, milyen pompás kikapcsolódás egy igazi, ókori római fürdőben időzni. A tulajdonos szerint a fürdővel minden a legnagyobb rendben van, és cége messzemenően gondoskodik a vendégek egészségéről és szépségéről.

Az alacsonyabb emeleteken lakók közül többen nehezményezik, hogy ők nem élvezhetik a látványt, minthogy a fürdő maradéktalanul csak a felsőbb emeletekről szemlélhető. A tulajdonos salamoni ítéletet hozott. Bejelentette, hogy hamarosan a nyolcadik emeletig nyúló palánkot építtet a fürdő köré, oly módon szolgáltatva igazságot az alsóbb szintek lakóinak, hogy a felsőbb emeleteken élőket is megfosztja az ingyen látványosságtól.
 
 
[ 6095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x