A magyarok elégedettek azzal, ahogyan partnerük kényezteti...
Címlap / A magyarok elégedettek azzal, ahogyan partnerük kényezteti őket

A magyarok elégedettek azzal, ahogyan partnerük kényezteti őket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Február 14. Valentin-nap, a szerelem napja. A Durex vadonatúj kutatási eredményei is azt bizonyítják, hogy a szeretet a legszebb ajándék, amit párjának adhat az ember. 

A magyar nők 80 %-a, valamint a férfiak 70 %-a szerint a szexuális kapcsolat érzelmi vonatkozásai – mint szeretet, tisztelet, biztonságérzet - a hölgyek számára sokkal fontosabbak– derül ki a Durex friss nemzetközi kutatásából, melynek eredményei kifejezetten Valentin-nap alkalmából láttak napvilágot.

A válaszadó magyar hölgyek túlnyomó többsége (92%) egyetért abban, hogy a szex érzelmileg közelebb hozza őket partnerükhöz. Ugyanakkor szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen 91%-uk szerint a magyar férfiak odaadóak.

Jó hír az is, hogy a magyarok élen járnak párjuk boldoggá tételében, ugyanis a férfiak 85%-a, míg a nők 89%-a véli úgy, hogy partnere remekül tudja kényeztetni őt.

"Jó látni, hogy a szerelem és szex tekintetében a magyar férfiak helyesen állnak a dolgokhoz" - nyilatkozta az eredmények kapcsán Krassovics Miklós, a Durex kategóriamenedzsere. "Ettől függetlenül a fejlődési lehetőségek tárháza határtalan, és talán a legtalálóbb üzenet ezzel kapcsolatban az, hogy semmiképpen se hanyagoljuk el párkapcsolatunk érzelmi oldalát."

"A pároknak azt tudom tanácsolni, hogy legyen a kapcsolatuk szerves része a kommunikáció, a testi közelség és az intimitás. Néha például egy nyugtató, érzéki masszázs is segíthet abban, hogy mindkét fél további értékes, közös élményekkel gazdagodjon" - mondta Erős Erika, pszichiáter.

A Durex kutatásában 36 országból 29 000 ember vett részt 2011 szeptemberében. A kutatás a világ egyik vezető óvszergyártója, a Durex megbízásából készült. A vállalat rendszeresen indít egészségmegőrzéssel kapcsolatos kezdeményezéseket, hogy biztonságosabb és jobb szexre ösztönözze az embereket.

A jelenlegi kutatást 35 országban online, Nigériában pedig személyes interjúk segítségével végezték 2011. szeptember 6. és október 3. között. A kutatáson a 36 országból összesen 29 003 18 év feletti felnőtt vett részt, köztük 500 magyar.

Résztvevő országok: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Csehország, Egyesült Királyság, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Hong Kong, India, Indonézia, Írország, Olaszország, Japán, Kanada, Kína, Kolumbia, Lengyelország, Mexikó, Németország, Nigéria, Portugália, Románia, Oroszország, Szingapúr, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Új-Zéland.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x