Megéri pozitívan gondolkodni!
Címlap / Psziché / Megéri pozitívan gondolkodni!

Megéri pozitívan gondolkodni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A pesszimisták passzívabbak és betegesebbek - bizonyították a tudósok. Sőt azt is, hogy megéri pozitívabban gondolkodni!  

A híres Mayo Klinika munkatársai 800 beteget vizsgáltak, 30 éven át. A kísérletük igazolta, hogy a pesszimista életszemlélet és a rövidebb átlagéletkor között egyértelmű az összefüggés. Arra az eredményre jutottak, hogy a pesszimisták passzívabban viselkednek, és ennek következtében sokkal kevesebb pozitív élményben van részük, mint azoknak akik az élet jó oldalát próbálják keresni.

Nincs semmi értelme az egésznek!

Ez a kedvenc jelmondata a pesszimistáknak, melyel gyakran még az optimisták jókedvét is tönkreteszik, ahelyett, hogy inkább megpróbálnának értelmet keresni a dolgok mögött. A pesszimisták sokkal több alkalommal hagyják figyelmen kívül az orvos tanácsait, s az általános immunállapotuk is 14%-os átlaggal rosszabb, mint az optimistáké. Már ezért önmagában is érdemes figyelni a pesszimizmus jeleit, és megtanulni a pozitív gondolkodás alapjait.Légy optimista - élvezd a pénzt!

A kutatás részleteiben azt is kimutatták azonban, hogy az optimisták - mivel vállalkozókedvűbbek - többnyire jómódúbbak is lesznek, mint pesszimista társaik, illetve a saját anyagi helyzetüket jobban tudják élvezni és értékelni.

Aki optimistábban szeretne gondolkodni, azoknak ajánlott elvégezni egy tanfolyamot, ami erről szól, játszani ilyen játékokkal, vagy éppen felkeresni egy terapeutát, aki segít abban, hogy az élet pozitív oldalát is figyelembe tudjuk venni! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7384 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x