Szingli vagy? Programozz magadnak egy pasit!
Címlap / Psziché / Szingli vagy? Programozz magadnak egy pasit!

Szingli vagy? Programozz magadnak egy pasit!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A párkapcsolati problémákban vagy az a baj, hogy van valakink; vagy éppenséggel az, hogy nincs. Ez se jó, meg az se jó.  

Ha nincs senkid

Hogy ne legyek túl kiszámítható, nézzük először a második esetet: nincs senkid. Egyedül tengeted napjaid már hónapok, akár évek óta. Hát először is ne álltasd magadat azzal, hogy most nem vágysz egy komolyabb kapcsolatra (dehogynem), és hogy egyedül is jó neked (nem annyira); vagy hogy úgysem találnál neked megfelelő partnert (persze, hogy találnál).

Másoknak talán azért mondod ezeket, mert mégsem ismerheted be, hogy egyszerűen nem akar összejönni egy normális pasi (vagy nő, ha éppenséggel Te magad vagy a pasi). De magadnak miért lódítasz? Hm? Nyugi, nem csak a párkapcsolatoknál tesszük ezt, gyakran nem merünk szembenézni önmagunkkal. Ez tehát az első lépés: szedd össze magad, és mondd azt: akarok egy pasit (vagy egy nőt, ugyebár).

Saját világképed korlátaid

A következő, hogy vedd észre, nem a körülmények akadályoztak meg eddig abban, hogy összejöjjön a dolog, hanem a saját világképed korlátai. Amíg folyton a magányodon búslakodsz, ne számíts rá, hogy bekopogtat az ajtódon a nagy Ő!

S ha már lelkileg fekészültél a szerelemre, foglalkozz egy kicsit magaddal!

Nő vagy? Hát akkor légy nő! Szedd rendbe magad, légy mindig csinos és vonzó, hisz sosem tudhatod, mikor jön veled szembe álmaid férfija.

Netán férfi vagy? Hát akkor légy férfi! Már el is kezdhetsz adni magadra. Na jó, ez nem azt jelenti, hogy a nők fessék magukat, ha eddig nem tették, a pasik meg járjanak öltönyben, ha az egyébként sem a stílusuk. De légy igényes magaddal szemben, miközben önmagad maradsz továbbra is. És ez még nem minden.

A változékonyság szükséges!

Nem csak a külsőségekkel célszerű foglalkoznod, hanem a lelkedet is ápolni kell. Hiába nézel ki strammul vagy éppen flottul, az egész mégsem klappol, ha közben tiszta depi vagy. Légy vidám és kiegyensúlyozott! Lásd magad előtt tisztán a céljaidat!

Kezdj el tanulni valamit, ami közel áll a szívedhez. Foglalkozhatsz művészetekkel is, ha kedved tartja. Az önismeret és személyiséged fejlesztése pedig kulcsfontosságú. Találj ehhez bármilyen megfelelő eszközt, hidd el, nagyon jó a felhozatal: NLP, Agykontroll, különböző motivációs anyagok, könyvek, tanfolyamok, stb...

 

Készítsd fel lelked a nagy Ő érkezésére!

Miért fontos ez? Van most két perced? Remek... Arra kérlek, hogy húnyd be a szemed egy pillanatra... Nem, nem most, előbb olvasd el ezt a bekezdést!

Gondolatban tekints a jövőbe... Lásd magad, ahogy egy éven keresztül éled az életed. Nem különösebben foglalkozol magaddal, se így, se úgy. Éppen csak vegetálsz. Dolgozol, tévézel, eszel-iszol-alszol. És akkor betoppan az életedbe Valaki... Most egy pillanatra lásd magad az ő szemével... Talán hangok és érzések is jelen vannak a belső képeddel együtt...

Na? Milyen volt? Most újból csukd be a szemed, és lásd magad, ahogy egy éven át aktívan foglalkozol magaddal. Figyelsz a testedre, az öltözködésedre, sokat olvasol, esetleg tanulsz, ápolod a lekedet. Céltudatos vagy és határozott. És akkor találkozol Vele... S most újból lásd magad az ő szemével...

Észrevetted a különbséget?

A legtöbben ott követnek el hibát, hogy a párkapcsolatban csak kapni szeretnének. Akarok valakit, akitől kedvességet, gyengédséget és figyelmet kaphatok. Aki vigyáz rám. Aki szeret. S ha görcsösen csak erre koncentrálsz, nem hinném, hogy a megfelelő embereket vonzod az életedbe. Hidd el, ha önmagadra figyelsz, és közben felkészíted a lelkedet a "nagy Ő" érkezésére, hamarabb egymásra találtok.

Na jó, ez persze nem minden. De valahol itt kezdődik. Nem hiszed? Cáfolj rá, ha tudsz!

S ha esetleg úgy döntesz, most azonnal elkezdesz foglalkozni önmagaddal egy kicsit más módon, az NLP is egy lehetséges alternatíva a számodra
  
Kép: Vinson Tan / Pixabay

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x