Idióta ünnepek - februárban is!
Címlap / Psziché / Idióta ünnepek - februárban is!

Idióta ünnepek - februárban is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Lássuk, ebben a hónapban mikor milyen mókás, bohókás ünnepnapok vannak, és megemlítünk néhány komolyabb megemlékezést, világnapot is. Mindegyik jó alkalom arra, hogy több figyelmet fordítsunk környezetünkre és egymásra, akár egy kellemes baráti összejövetel keretében. Sőt, vannak napok, amikor bulizni kötelező! 

Február 1 – a szabadság napja – hidd el, nagyon sok embernek ez még csak álom!

Február 2
gyertyaszentelő, nem csak katolikusoknak. Egy szép gyertya mindenkép a lakás dísze, már csak ezért is érdemes meggyújtani egyet.

Február 5ez a nap a meteorológusoké, izgalmas foglalkozás, olvass utána! A természetet is jobban megismerheted így.

Február 11
– a fehér ing napja – hölgyeknek fehér blúz. Bátran vedd fel ma legszebb patyolat ruhádat, és ne lepődj meg, ha más is ebben pompázik! Ó, és a facérok napja is ez, ilyenkor nyugodtan lehet kicsit viccelődni a házasság „rabigájában” szenvedők rovására.


Február 12 – a számítógép kitakarításának napja – igazi modern ünnep, a tavaszi nagytakarítás virtuális napja. Töröld le a sok felesleges szemetet a gépedről, és futtass le pár karbantartó programot, a géped hálás lesz érte.

Február 13
– az epilepsziások világnapja, nem árt tudni, mit kell tenni, ha valaki rohamot kap, lehet, hogy pont Te leszel ott, és segítened kell! A barátságot is értékeld ezen a napon, ez az egyik legfontosabb dolog az életben.

Február 14
– ezt mindenki ismeri, a szerelmesek napja. Viszonylag új ünnep az európai kultúrában, de nem véletlenül rohamosan terjed.

Február 16 – az őszinteség napja, vedd komolyan! Próbáld ki, milyen az, ha valóban az igazat, csakis a teljes és színtiszta igazat mondod (azért vigyázz, az őszinteségi rohamot gondold meg, és nem biztos, hogy egyszerre kell bevallanod a múlt összes bűnét).

HarmoNet tipp: Vajon igazat mond a Kedves? Hazugsághalmok - ahogy a csajok és ahogy a pasik csinálják! >>

Február 25 – a játékmackók napja, ők igazán megérdemelnek egy saját ünnepnapot

Február 27palacsintázó nap – remek alkalom, hogy meghívd barátaidat egy fantasztikus palacsinta partira, ennek a méltán népszerű ételnek a sokoldalúsága és közkedveltsége összehasonlíthatatlan! Találsz jó kis recepteket a Nagyinál >>

Hónap végén ne feledd, márciusban is sok-sok érdekes ünnep vár Rád!

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x