Mesés kérdés: Mit kérnél a jó tündértől?
Címlap / Psziché / Mesés kérdés: Mit kérnél a jó tündértől?

Mesés kérdés: Mit kérnél a jó tündértől?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha megjelenne egy jó tündér, és lehetne egy kívánságunk, vajon mit kérnénk tőle? Nem könnyű a kérdés, de a válasz nagyon egyszerű. Jól szeretnénk érezni magunkat a bőrünkben. Azt hiszem, ez lefedi mindazt, amire valójában vágyunk.  

Ebbe beletartozik fizikai és érzelmi biztonságunk, tevékenységeink és még valami kis plusz, amit magunkból merítünk: tehetségeink, adottságaink, azaz önkifejezésünk. Mivel ezek egymásra épülő alapvető szükségleteink, fontos, hogy ne maradjon ki egyik sem életünkből. Ha valamelyik gyengébb lábakon áll, a többi is veszít erejéből. Egy fizikai lábakon biztosan álló, érzelmileg kiegyensúlyozott ember szívesen nyit új dolgok, tevékenységek felé, szívesen fedezi fel képességeit, ezáltal önkifejezése is aktívabb.

Ki ne vágyna magabiztosabb fellépésre, bátrabb megnyilvánulásra?
Ki ne szeretne úgy hatni környezetére, hogy közben egyensúlyban maradjanak érzelmei és gondolatai?

Létezik hatékony segítség arra nézve, hogyan legyünk vonzóak, sikeresek, és a nagy Ő se tudjon a filmre koncentrálni a moziban mellettünk!



Varázsrecept?!?
Ma már számtalan lehetőség nyílik testünk karbantartására. A szépítő szalonok és konditermek bárki számára elérhetők. De vajon elég az, ha szuper fittek és trendik vagyunk? Mi lesz, ha egy napon már nem az a huncut tini néz vissza a tükörből.

Ahhoz, hogy felvállaljuk magunkat mindenestül, úgy ahogy vagyunk - kortól függetlenül -, többlet tudásra van szükségünk magunkról.

Ahhoz, hogy ki tudjuk szűrni a napi információdömpingből a ránk vonatkozó dolgokat, ismernünk kell magunkat egy olyan szinten, ahol már nem befolyásolnak bennünket vélemények, értékítéletek, de rugalmasan tudjuk kezelni azokat, sőt szívesen meg  is hallgatjuk Ehhez bizonyos fokú lelki-tettekben való jártasságra van szükségünk, mert ezt az önbizalmat  nem adják ingyen.

Ez volna a kisugárzás?
Ha tudjuk, kik vagyunk és mi fontos számunkra,- akkor bátran fel is tudjuk vállalni azt. Mivel aktívabbak vagyunk fizikai testünkben is, magától értetődően avatkozunk a világ folyásába, és alakítjuk, formáljuk az eseményeket a nekünk tetsző irányba.

Olyan  célokat választunk, olyan célokat követünk, melyek valóban összecsengenek, összhangban vannak velünk, és ha kiköt a hajónk, nem kell majd csalódnunk. Ehhez elengedhetetlen a türelem, a tolerancia és a szeretet, amit mások, illetve céljaink felé táplálunk.

Ez lesz a mi kisugárzásunk!

Ajándék a világnak, ajándék mindenkinek!
Az új szépség most fog megszületni! Úgy hívják: TE, de ha jobban tetszik, hívd úgy, hogy: ÉN. Ahhoz, hogy kibontakozhassunk, látnunk kell, hogy mennyi por takarja el valódi önbecsülésünket.

Ez a por nem más, mint mások rólunk kialakított véleménye, amivel, ha sokszor találkozunk, előbb vagy utóbb akaratlanul elhisszük. Ez az a por, ami eltakarja ragyogó önmagunkat. Most jött el az idő, hogy a port lefújva tényleg kisugározhassuk valódi alapokon nyugvó kikezdhetetlen és megkérdőjelezhetetlen hitünket és szeretetünket magunk felé. Bíznunk kell abban, hogy ezt környezetünk is szívesen fogadja.

Jöhet a jó tündér!

Az élet mindig hoz újabb lehetőséget az önismeret gyakorlására, amivel élnünk kell! Ha biztosak vagyunk abban a tudásban, amire szert teszünk ennek során, ez másokra is meggyőző erővel hat, így a siker garantált.

Miénk lesz az áhított társ, a nekünk megfelelő munka és bevételi forrás, szeretetteljes kapcsolatok és még az univerzum is mellénk áll. Sokkal inkább kamatoztathatjuk tehetségeinket, mint azelőtt, és az életünk kezd egyre jobban ránk hasonlítani.

 

Minél többször azt csináljuk, amit valóban szeretünk, annál jobban megerősödünk benne, és egyre kevésbé van szükségünk a külvilág visszaigazolására.

Mit tehetünk magunkért?
Például jógázhatunk. Gyakorlása kiváló lehetőséget ad az önismeretre, mert hosszú távon segíti a feszültségek és a hétköznapi stressz oldódását. A gyakorlatok nem csak fizikai, de lelki-szellemi rugalmasságot is eredményeznek, amit jól lehet kamatoztatni döntéshelyzeteknél, nehezebb élethelyzetekben vagy akár munkánkban, kapcsolatainkban. Jóga közben zaklatott gondolataink lelassulnak, így tudatunk a jelenre összpontosul, problémáink új megvilágításba kerülnek.

Miközben ellazulunk, izmaink nyújtásával és feszítésével túljuthatunk belső ellenállásainkon, és új szemmel nézünk a világra és magunkra. A múltban letapadt gondolati és érzelmi szálaink, valamint a jövőtől való félelmeink eltűnnek, feloldódnak a megtalált belső csendben, ami a jóga rendszeres gyakorlásának fantasztikus „mellékterméke”.

Egyre többször leszünk képesek a megtalált harmóniát saját életünkben is átélni és megélni, ami hatalmasat lendít pozitív önbecsülésünkön. A belső és külső harmónia elérésének másik eszköze, energiaközpontjaink, azaz csakráink tisztán tartása.

Mivel minden csakra központ valóságos energiatérrel rendelkezik, a neki megfelelő szűrőn át látjuk a világot. Az, hogy mennyire tud befolyásolni a külvilág, nagymértékben függ attól, hogy mennyire vagyunk tudatában pozitív értékeinknek, képességeinknek és tehetségeinknek.

A világ csak a kitisztított első 3 csakra után válik élhető és biztonságot nyújtó hellyé, ahol rátalálunk helyünkre, a rendeltetésünknek megfelelő legjobb tevékenységünkre, valamint legigazabb kapcsolódásainkra.

Néha szükség van arra, hogy új szemekkel nézzünk magunkra.

Ehhez azonban tudatosan kell döntenünk arról, hogy megállunk, és önmagunkkal nem csak tükörbenézéskor, hanem a lélek és az elme szintjén is törődünk.

Önmagunk megismerésére és megtalálására fordított időt, energiát nem  szabadna megspórolnunk, mert ez mindig megtérülő nagy lelki-hozamot nyújtó, életet jobbító befektetés.
 
Kép: Adina Voicu / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3525 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x