Kertészkedjünk
Címlap / Psziché / Kertészkedjünk

Kertészkedjünk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Ha eddig még nem tettük volna meg, ültessük ki a muskátlitöveket. A muskátlik nem érzékenyek különösen a talajra, de érdemes kimondottan számukra készült földkeverékekbe ültetni őket a gazdag virágzás érdekében. Még a kiültetés előtt célszerű elvégezni az átültetést.  

Ha eddig még nem tettük volna meg, ültessük ki a muskátlitöveket. A muskátlik nem érzékenyek különösen a talajra, de érdemes kimondottan számukra készült földkeverékekbe ültetni őket a gazdag virágzás érdekében. Még a kiültetés előtt célszerű elvégezni az átültetést. A szabadba helyezés után bőségesen öntözzünk, de a pangó vizet kerüljük. Augusztus végéig kéthetente tápoldatozzunk.
Az elnyílt virágokat rendszeresen távolítsuk el. Ha bokrosabb növekedésű növényeket szeretnék, vagy a télen nagyon megnyúltak a növények, akkor csípjük vissza a hajtásvégeket.

Ha különlegességre vágyunk szerezzünk be citrom-, alma-, fenyő-, menta- vagy rózsaillatú muskátlit. Bár viráguk nem olyan szép, mint a kerti vagy a futómuskátlinak, illatukkal mindenképpen kárpótolnak minket ezen hiányosságukért.
Tovább
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x