Elveszteni az egót: A stroke belülről (Videóval!)
Címlap / Psziché / Elveszteni az egót: A stroke belülről (Videóval!)

Elveszteni az egót: A stroke belülről (Videóval!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Hogyan működnek agyféltekéink? Miért vagyunk egyszerre ketten belül? Milyen elveszteni az egót? Amikor külső szemlélője vagy testednek? Én vagyok vagy mi vagyunk? A béke tudatállapot kérdése csak? 

Máson kezdte...
Jill Bolte Taylor agykutató.
Méghozzá az egyik legjobb a szakmában. Bár nő, a szakmában férfi kollégái is elismerik. Jill azért választotta ezt a szakterületet - mint azt el is meséli - mert bátyja, szeretett testvére skizofréniával élt együtt. Szerette volna megérteni vagy akár meg is gyógyítani testvérének fejét, gondolatait.

Az agy rejtelmeit kutatva szép pályát  futhatott be, talán annak is köszönhetően, hogy személyes érzései, szenvedélye hajtotta a témában és mert a közelében volt egy érintett alany.

Önmagán folytatta...
1996-ban azonban megváltozott az élete, egy agyvérzés kapcsán maga is alannyá vált.

Belülről, tudatosan átélni és megfigyelni egy ilyen jelenséget? Igen, lehetséges! Az ember, aki tudta mi történik vele...

Hogyan éljük meg jobb agyféltekénk által a belső egyetemességet, egységet és miként válunk egyénekké, egós lényekké a baltól?
Milyen elveszteni az egót? Amikor külső szemlélője vagy testednek? Én vagyok vagy mi vagyunk? A béke a tudatállapot kérdése csak?
Erre és még sok hasonló kérdésre kapunk választ!(Fotó: piqs.de - Knipsermann: Einer kam durch)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3812 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x