Kembe Sorel-Arthur, a legszínesebb szívtipró
Címlap / Psziché / Kembe Sorel-Arthur, a legszínesebb szívtipró

Kembe Sorel-Arthur, a legszínesebb szívtipró

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

A kongói-magyar műsorvezetőt egy afrikai kultúrprogramon ismertem meg. Jótékonykodtunk, Afrikáért. Az összes jelen lévő lány nemű, a hostessektől a vendégekig, mindenki tett rá egy megjegyzést: Ó, milyen jóképű! Milyen szédületesen formás a hátsója! Micsoda intellektus! Milyen népszerű! Később a barátnőim is irigyen néztek rám, mikor elmeséltem, hogy beszéltem VELE! 

Tény, hogy Kembe Sorel megdobogtatja a női szíveket. A Skorpió jegyében (1975. november 5.) született fiú már csak horoszkópja okán is töményen szexis. Nem követ semmilyen divatirányzatot, igyekszik praktikusan és a helyzetnek megfelelően öltözni. Kedvenc afrikai tárgya egy hosszú méregzöld ruha, amit a nagybátyjától kapott, mikor kint járt Kongóban. Éppen Issey Myake parfüm van rajta, imádja Kubát és Dél-Franciaországot, (és persze Kongót...). Ha valaki el akarja nyerni a kegyeit, az tudjon csülköt készíteni Pékné módra.

Kembe Sorel-Arthur elképesztő életúttal a háta mögött ma rádiós és tévés műsorokat vezet. Fiatal korához képest annyi minőségi élménye van, amennyiről egy átlagember talán még álmodozni sem mer. Volt (kongói színekben!) vívó az Olimpián, modellkedett, vezetett tánciskolát. Élt és tanult Franciaországban, Olaszországban, bejárta a fél világot kamerával és anélkül. Vív, táncol, műsort vezet és mintegy mellékesen olyan színesen beszél és mesél, úgy gondolkodik, ahogy egy igazi világpolgártól várhatjuk. Ha valakitől megtanulhatjuk azt, hogy nincs lehetetlen, akkor ő az!

Kembe Sorel-Arthurral való  beszélgetéséért Gáspár Katit irigyelhetitek!Trend és menő manapság „csoki fiúval járni” – pláne, ha még híres is. Hogy állsz a párkapcsolatokkal? Nagyon futnak utánad a nők? Most épp szerelmes vagy? Minden érdekel, ami erről a témáról megosztható a Harmonet olvasókkal!

Annyit felelek, hogy van párkapcsolatom. Nem tudtam, hogy trend lett a félvér, de most már jobban odafigyelek, hátha én is látok olyat, ami ezt alátámasztja. A híresség Magyarországon nagggggyon gyerekcipőben jár. A Duna Tv az egy munkahely számomra, ahol dolgozom. Ezt elég sokan láthatják a képernyőkön. Ha egy bekamerázott péküzemben dolgoznék, akkor sztárpék lennék? (Szerintünk igen! – a szerk.) Egyébként a mai lányok teljesen átvették a férfiak szerepét. Nem kell ahhoz barna bőrű közszereplőnek lenni, hogy egyszer csak egy teljesen ismeretlen menyecske lapot ne osszon neked. Mondjuk nekem az sokkal jobban tetszett, amikor még középiskolában "csajozni" is kellett ahhoz, hogy az embernek legyen barátnője, és nem csak úgy lenni, mint a Golf-áramlat.

Hogy kell úriemberként lerázni egy nőt? Te hogy csinálod?
Miért kellene úriembernek lenni akkor, amikor ez az átalakult sok nemi szerep egyáltalán nem tetszik? Egyszerűen meg kell mondani, hogy van valakid.

Találkoztál már idehaza faji megkülönböztetéssel?
A középiskolás években igen sokat kellett verekedni a Skin-head csapatokkal, akik 10 az 1-ben már oda is mertek jönni provokálni. Volt belőle rendőrség és bíróság is anno. Most már az élet más területén találkozni ezzel, nem kell verekedni a szó szoros értelmében.

.. és Afrikában? Hiszen nem lehet könnyű  „se ide, se oda” nem tartozni.
Az a fura, hogy Magyarországon "néger" vagyok, kint pedig "fehér". Afrikában én sosem tapasztaltam fajgyűlöletet. Annyi azonban biztos, hogy "fehérként" sokkal drágább minden kint, mint egy helyinek.Mikor féltél az utazásaid során a legjobban?

2010 telén Törökországba utaztunk forgatni II. Rákóczi Ferenc rodostói házának átadására, és Bartók Béla Osmanie-i kiállításának megnyitójára. Amikor Isztambulba jöttünk vissza Osmenie-ből, egy nem szokványos zuhanás kísérte a landolásunkat. Női sikolyok, és a férfiak ital utáni utolsó vágya kísérte ezt a kb. fél percet, ami végén a pilóta a levegőből újrastartolt és kiengedte a maradék kerozint, hogy le tudjunk szállni, lesz ami lesz alapon. Nem volt más választásunk, mint folytatni a leszállást, de szerencsésen földet értünk. Egy pálinka azért lecsúszott utána.

Ha jönne egy jó  tündér, mit kívánnál tőle magadnak és a világnak? Mi a három kívánságod?
  1. Egészséges legyen a családom és én is
  2. Valahogy visszautaznék a főníciaiakhoz és lebeszélném őket a pénz bevezetéséről.
  3. Ha már utazhatnék az időben, akkor a kínaiakhoz is visszamennék és ellopnám és kidobnám a puskapor receptjét.
Azért lenne még pár hasonló kívánság, csak az több, mint három. Pl.: Hernán Cortés de Monroy y Pizarro elkaphatott volna valamilyen betegséget a dél-amerikai őserdőben.

Mi az aktuális projekted, amire legjobban készülsz most?
Egy 4 részes dokumentumfilm-sorozatra pályáztam Brüsszelben az EU-nál, ami a rabszolgaság történetét szeretné bemutatni. Ha megkapom a pénzt, akkor elég húzós nyaram lesz, nem csak nekem, hanem az egész stábnak is.Szerinted mi Afrika – az afrikai emberek –  spirituális üzenete a világ számára?

Figyelj, szerintem a hétköznapi afrikai ember semmit sem szeretne Európától, ezért semmilyen üzenetet nem tudnék megfogalmazni. Az a baj, hogy a hétköznapi európai ember sem szeretne semmit Afrikától, és üzenet gyanánt pár Eurót utal át egy olyan segélyszervezetnek, akik aztán sosem juttatják el a pénzeket oda, ahova kellene. Ha mégis egy üzenetet szeretnék megfogalmazni, az az, hogy bármilyen katasztrófa, gond és baj éri az embert, mindig képes mosolyogni őszintén, mert a legfontosabb dolog (a család és a gyerekek), és ahol 18-nak jut ott a 19. is kap. Nézzünk mélyen a lelkünkbe: mi itt mikor tartanánk el egyik rokonunkat. Ki az, aki nem a mohácsi vereségen szomorkodik még mindig?

Kembe Sorel
Interjú: Gáspár Katalin

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7151 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x