Hogyan beszélgess a tudatalattiddal?
Címlap / Psziché / Hogyan beszélgess a tudatalattiddal?

Hogyan beszélgess a tudatalattiddal?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Általánosnak mondható az, hogy az emberek ritkán keresik belül a válaszokat a kérdéseikre. Ehelyett a kényelmesebbnek tűnő, kívülről érkező megoldások után nyúlunk. Megkérdezzük a barátainkat mit gondolnak, kártyát vetünk, horoszkópot nézünk, jósoltatunk...  

Sok esetben külön jó és ajánlott külső megfigyelő tanácsát kérnünk, mert egy külső nézőponttal időnként jobban rálátni az adott helyzetre. Ez azonban nem minden alkalommal igaz!

A legjobban akkor járunk, ha megtanulunk saját magunkkal is kommunikálni. És minél többet gyakoroljuk, annál egyszerűbb lesz és annál inkább kapunk tiszta, egyszerű és érthető válaszokat.

A külső megfigyelő előnye a távolságban van. Ugyanakkor mindannyian képesek vagyunk arra, hogy a saját dolgainktól hátralépjünk egyet, és kicsit messzebbről tekintsünk életünk adott eseményére.Hogyan kapunk válaszokat?

Lélegezz!
Az első és legfontosabb tanács, amit bárki adhat. Két-három tudatos, mély levegővétellel máris egy lépést tettünk a figyelmünkkel hátrafelé, hogy más szögből lássunk rá a problémára. Néha már ennyi is elég ahhoz, hogy meglássuk mi a helyes tennivalónk az adott szituációban.

Használd a fantáziád!
Akár egy döntés előtt, akár egy kérdés felmerülése kapcsán, játssz egy kicsit a képzeleteddel. Lásd magad az adott helyen, ahol vagy éppen, majd tágítsd a kört, lásd magad felülről. Növeld a látószöged, és lásd magad felülről úgy, hogy egyre magasabbról nézel lefelé magadra. Lásd a környezeted, a házakat, majd később az utcákat, a várost, a felhőket is, ahogy egyre feljebb emelkedsz gondolatban. Minden emelkedési állomáson tedd fel magadnak a kérdést, ami foglalkoztat és írd le magadnak a válaszaidat, hogy ebből a magasságból milyen fontossággal bír a kérdés és ilyen távolságból milyen megoldási lehetőségek léteznek.

Egyrészt meglehet, hogy emelkedés közben rájössz, hogy az adott problémád nem is olyan nagy, hogy sokat foglalkozz vele, így egyszerűen lezárod, vagy megoldod. Másrészt remek ötletek ugorhatnak be a fantáziálás magasabb szintjein, pusztán attól, hogy a figyelmeddel nem a problémán rágódsz, beleragadva, hanem engeded a képzeleted szárnyalni.

Írj! Írhatsz naplót, levelet, blogot, jegyzeteket, ami neked jólesik. Írd le mi a kérdésed, jelenleg mi foglalkoztat, mire szeretnél választ találni. Tedd fel írásban a kérdéseidet a barátaidnak, írásban kérj segítséget a jóstól, az asztrológustól, stb.
Amennyiben külső személynek küldesz levelet, kérd meg rá, hogy ne válaszoljon rá azonnal, hanem legalább egy napot várjon (ha magától nem ezt tenné). Hogy miért?
 
 

Olvass!
Mert a tudatalattid megadja neked a válaszokat, csak figyelned kell.

Annyira hozzászoktunk a külső kommunikációhoz, hogy ritkán vesszük észre azt, ami a szemünk előtt van nap mint nap. A tudatalattid hozzád intézett kommunikációját úgy tudod elcsípni, hogy elolvasod azt, amit leírtál. A kérdéseidben a kérdőjeleket cseréld ki pontokra. Ugyanis legtöbbször a kérdéseinket úgy tesszük fel, hogy abban már ott van a válaszunk is.

Olvass más szemével! A legjobb tanítónk saját magunk. Olvasd az irományodat úgy, mintha valaki más írta volna neked. Mit tanácsolnál az illetőnek? A legtöbb esetben, főleg egy hosszabb írás esetén, még csak gondolkodni sem kell a válaszon, hiszen már le van írva.

A tudatalattiddal való kommunikáció egyszerű. Hiszen az folyamatosan kommunikál veled. Csak annyit kell tenned, hogy elkezdesz jobban odafigyelni.
   
Kép: Stefan Keller / Pixabay
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x