A magadra fordított idővel másoknak is adsz
Címlap / Psziché / A magadra fordított idővel másoknak is adsz

A magadra fordított idővel másoknak is adsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Talán nem túlzás állítani, hogy szerepünk nőként, az élet minden területén nélkülözhetetlen. Éppen ezért nem mindegy, hogy mi van velünk, hogyan érezzük magunkat és mennyit bírunk. Mi nők fontosnak tartjuk, hogy megújulni, feltöltődni, lelkesedni tudjunk a mindennapi taposómalom ezernyi feladata, kihívása közben is. Természetünknél fogva adni, segíteni szeretnénk emberi kapcsolatainkban, párkapcsolatunkban, a családban és munkahelyi közösségünkben is. 

A Nő nincs a helyén
A nők körében ugyan egyre többen gyógyítanak és használják a természetes módszereket családjuk, ismerőseik körében, mégis azt látom, hogy a legtöbb nő mindezzel együtt  is bizonytalan, kiegyensúlyozatlan, azaz nincsen a helyén, nincsen középen! Amikor pedig a nő nincsen a helyén, akkor megfeledkezik alkotó képességéről, megfeledkezik Erejéről, másokra hallgat saját maga helyett, állandó elfoglaltságba kergeti magát, fáradt, szétesett, menekül, elszigetelődik és nem hallja meg belső hangját, nem figyel megérzéseire. A következményeket sajnos ismerjük: elhízás, mozgáshiány, étkezési zavarok, a hangulat és kedv zavarai, mások és a világ okolása a problémák miatt, időhiány, emberi, párkapcsolati problémák, terméketlenség, válás, lelki krízisek, feszültség, stressz... Így aztán a legtöbb nő feladatait óriási erőfeszítések és áldozatok árán végzi el,  ami újabb és újabb problémákat gerjeszt.

Tudatosan törődni magunkkal
Láthatjuk, hogy a teher, ami a mindennapokban ránk nehezedik, nem könnyű és mindemellett még másoknak is szüksége van ránk. És ha mi nők nem vagyunk jól, nem vagyunk elégedettek, nem vagyunk egyensúlyban a helyünkön, akkor környezetünk a hiányunkkal szembesül! Éppen ezért nem hagyhatjuk, hogy a stressz, a fáradtság, a fejfájás, a lelki és testi problémák használják el éltető, tápláló energiáinkat, az Erőnk javát és fékezzék lendületünket, lelkesedésünket, veszélyeztetve ezzel bennünket, emberi kapcsolatainkat és a harmóniát, a szeretetet, amire oly nagyon vágyunk! Talán még nem fedeztük fel, mégis lelkünk mélyén érezzük, hogy elérkezett az idő, így módunkban áll megengedő rendszerességgel magunkkal tudatosan törődnünk és lelkünket-testünket-szellemünket tudatosan ápolnunk.


Valójában újat nem kell már tanulnunk, inkább feleleveníteni, visszaszerezni elfeledett belső tudásunkat magunkról! A Turiyam - Nők az Életért országos szervezésű Műhelyfoglalkozása segítségünkre van ebben.
 
Célunk, hogy belső iránytűnk, belső térképünk vezetésével visszataláljunk belső bölcsességünkhöz, belső tudásunkhoz, lelkünk éltető, gyógyító, tápláló forrásához.

Jelentkezés és információ: turiyam@turiyam.com  címen,
illetve telefonon: 70 / 231 42 72

Együttműködő Alapítványok, Egyesületek, Női közösségek, Óvodák, Iskolák és Munkahelyek  jelentkezését is várjuk!

Knolmár Marica
A Turiyam Program vezetője
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2994 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x