Szellemi úton történő gyógyulás orvosi leletekkel alátámasztva...
Címlap / Psziché / Szellemi úton történő gyógyulás orvosi leletekkel alátámasztva

Szellemi úton történő gyógyulás orvosi leletekkel alátámasztva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Bruno Gröning élete és személye hatalmas szellemi örökség a világnak, mert férfiként nyújt példát arra, hogyan lehet a magas spiritualitáshoz eljutni, hogyan lehet az érzelmi-lelki erőket mozgósítani és fizikai, szellemi gyógyulásra lelni. Ráadásul mindezeket egészen konkrét, kézzel fogható eseményeken, orvosi leletekkel is bizonyítható gyógyulási folyamatokon át mutatja meg. 

Einstein szerint a világban vagy minden csoda, vagy semmi sem az. A nagy tudós éppen attól lett nagy tudós, hogy rá tudott csodálkozni mindenre és hitte, hogy a csodák megismerhetők. Közel tudta engedni őket magához.

Ma még kevés embernek, különösen a férfiaknak nehéz kilépni a racionalizmus szűk börtönéből. Napjaink egyik nagy „betegsége” a túlhangsúlyozott racionalitás és anyaghoz kötöttség.

Bruno Gröning élete és személye azért is jelent hatalmas szellemi örökséget a világnak, mert férfiként nyújt példát arra, hogyan lehet magas spiritualitáshoz eljutni, hogyan lehet az érzelmi-lelki erőket mozgósítani és hogyan lehet a hitet önmagunkban megtalálni.

Bruno Gröning lénye az emberiség gyógyulásában tud segíteni, ami nemcsak a fizikai betegséget, hanem a szellemi vakságot is gyógyítja. Megnyitja az elzáródott érzelmi csatornákat, megnyitja a tiszta szeretet energiaáramlását.

De mindezeket egészen konkrét, kézzel fogható eseményeken, orvosi leletekkel is bizonyítható gyógyulási folyamatokon át mutatja meg a világnak.
Számtalan gyógyulás történt már és történik folyamatosan. A szellemüket és szívüket megnyitó orvosok számára megtapasztalt valóság a Bruno Gröning energiája által segített gyógyulás.

A Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportja (MWF) felvállalja azt a nemes feladatot, hogy egyre több embert, és egyre több kollégát ismertet meg a gyógyulásnak ezzel a lehetőségével, ami ingyenes, mélyről jövő és nemcsak tünetmentes állapothoz vezet. Teljes a gyógyulás, mert a legfőbb forráshoz, a lélekhez, vagyis Istenhez vezet.

Lehetséges a gyógyulás még olyan esetekben is, amikor már a hagyományos orvoslás nem lát reményt, amikor a hagyományos módszerek megrekednek.

Csak egy példa: prosztatadaganat fejlődött vissza négy hónap alatt egy százhalombattai férfi esetében. Az orvosok hitetlenkedve fogadták a gyógyulást, pedig a leletek és a férfi állapota egyértelműen jelezte a gyógyulást.


Mi emberek, egymásból tudunk építkezni, egymás életeseményeiből tudunk tanulni.
Kiváló terep erre az Orvosi Információs előadás, ahol orvosi kontroll alapján, leletekkel bizonyítottan tárulnak fel csodás gyógyulások, amelyek mind a Bruno Gröning által közvetített gyógyerő által történtek.

Tényeket ismerhet meg mindenki az április 20-21-22-i és a május 5-6-i több városban elérhető Orvosi Előadáson.
Az előadásokon a gyógyultak személyesen számolnak be, ami a hitelességet garantálja.
Belépődíj nincs, szívbéli adományt köszönettel fogad a szervező Baráti Kör.


Bővebben: www.bruno-groening.org/magyar
Telefon: 06/30-749-2101


Kép: David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4240 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x