Kapcsolat a Szellemvilággal
Címlap / Psziché / Kapcsolat a Szellemvilággal

Kapcsolat a Szellemvilággal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Van, amikor annyira bele vagyunk gabalyodva a saját életünkbe, hogy nem látjuk a kiutat. Ilyenkor lehet segítség egy sorsbeszélgetés, a kapcsolat a magasabb erőkkel. 

Ha ezt a címet évekkel ezelőtt olvasom, bizonyára valami nagyon misztikus dologra gondolok, amely biztosan remek ugyan, de megfoghatatlan.

2006-ban kezdtem el a belső munkámat a Ji-King adta lehetőséggel kiegészíteni. Kezdettől fogva fontos segítség volt, de gyakran csak utólag értettem meg, mit is akart mondani, és nem vettem észre a buktatókat, hiába szólt előre.

Ahogy teltek az évek, és ahogy egyre tisztábbá vált a kapcsolódás fölfelé, úgy lettek a válaszok is egyre tisztábbak. Az is, amit szövegszerűen kaptam, és az is, amennyire mélyen megértettem a válaszokat, és alkalmazni voltam képes az életemre.

Tudtad, hogy csak ritkán érdemes ezt az orákulumot kérdezni? Én csak akkor teszem, amikor már minden más lehetőséget végigjártam, és akkor szó szerint feladom. Fel, magasba, mert az én látószögem nem elég magas a helyzet megfelelő átlátásához.
 

Neked is van ilyen az életedben? Amikor azt érzed, belegabalyodtál valamibe, és nem tudod, pontosan hogyan jutottál ide, vagy hogyan jöjj ki belőle igazán jól? Szeretnél segítséget abban, hogy kitisztázd a helyzetedet?

Ha SORSBESZÉLGETÉSért fordulsz hozzám, először beszélgetünk, világossá tesszük, miben is vagy, és ha az látszik, hogy tényleg olyan elakadás van, melyből nem látszik kiút, a Szellemvilághoz fordulunk, én pedig igyekszem a lehető legtisztább csatorna lenni közted és a fent közt.

Ha úgy érzed, pont erre van szükséged, szeretettel várlak.

http://dite.hu/rendezvenyeink/egyeni-lehetosegek/sorsbeszelgetes/


Cserményi Csilla Virág Flo

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x