Gyász - segítenél másoknak?
Címlap / Psziché / Gyász - segítenél másoknak?

Gyász - segítenél másoknak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Ha te is átélted közeli hozzátartozód elvesztését, vagy a gyászmunka területén dolgozó szakember vagy, valószínűleg mélyebben érdekel a téma. Segíts másoknak, segítsd magadon! Január 20-án bemutatkozó tréning! 

A Napfogyatkozás Egyesület a gyászcsoportok elterjesztését tekinti az egyik fő céljának, és ezek vezetésére, irányítására készít fel embereket. Később a csoportok vezetése önkéntes munkában, ingyenesen történik.

A tanulásra két lehetőség nyílik, vagy egy napos, díjtalan képzésen vehetsz részt, vagy 4 alkalmas, alaposabb, fizetős oktatáson. A négy alkalmas foglalkozáson a tanulás havi egy egész napot jelent, és alkalmanként 10.000 forintba kerül. Bővebben ITT tájékozódhatsz.


Általában olyanok jelentkeznek, akik maguk is átélték egy közeli hozzátartozójuk elvesztését, vagy pszichológus-mentálhigiénés-szociális területen dolgozó szakemberek, akik a munkájuk során találkoznak gyászolókkal.

Most vasárnap, január 20-án egy napos ingyenes tréningre várjuk mindazokat, akiket érdekel a gyász témája és szívesen segítenének másoknak. Jelentkezni rövid bemutatkozással lehet a napfogyatkozas@gyaszportal.hu címen.


www.gyaszportal.hu


Kép: Stuart Miles - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2218 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x