Miért nem tudok leszokni a dohányzásról?
Címlap / Psziché / Miért nem tudok leszokni a dohányzásról?

Gelsei Bernadett

Miért nem tudok leszokni a dohányzásról?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Online, élő előadássorozat indul szenvedélybetegség és párkapcsolati problémák témakörben Gelsei Bernadett addiktológiai konzultánssal, a Harmonet tanácsadójával és meghívott előadókkal. Az első adás 2013. február 11-én hétfőn este 20.30-kor kezdődik. 

Ma már egyre elterjedtebb, hogy webkonferenciát tartanak különböző cégek dolgozóiknak, illetve szakembereknek külföldi továbbtanulás céljára is gyakran használják ezt a lehetőséget.

Ez adta az ötletet, hogy az E-tanácsadás keretén belül, heti rendszerességgel, sokakat érintő témákban létrehozzak egy élő webes előadás sorozatot. A célom az, hogy sok emberhez eljusson, könnyen, kényelmesen és egyszerűen hozzáférhető legyen, hasznos elméleti és gyakorlati információkhoz jussanak a látogatók az adott témákban, melyek sok embert érintenek.

Az Etanácsadás Websorozat első előadása  2013.február 11-én 20.30-21.30-ig tart. Az előadás címe:
"Miért nem tudok leszokni a dohányzásról"


Mivel ez egy élő webelőadás, lehetőség van kérdéseket feltenni és azokra válaszokat kapni, ezáltal lesz interaktív az egész.  Használata könnyű, a megadott linkre kattintva 1000 huf befizetése után kapsz egy linket, amit az előadás időpontjában kell használnod. A linkre kattintva egyből a konferenciaszobában találod magad és már be is csatlakoztál az előadásba.

Minden héten  HÉTFŐNKÉNT 20.30-21.30-ig lesznek az előadások, hetente változó témákkal (szenvedélybetegség, szerelmi háromszög).

Amennyiben az előadások látogatottak lesznek, célom, hogy más előadókat is elhívjak egy-egy témára és hogy a témákat együtt alakítsuk.

Mindenkit sok szeretettel várok, kétkedőket, kíváncsiskodókat, bizonytalanokat, visszaesőket, naivakat, rafináltakat és viszonyban lévőket egyaránt! :)


Gelsei Bernadett
www.etanacsadas.hu
www.facebook.com/etanacsadas

Kép: Apikhomboonwaroot - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x