A Pénz és a Szeretet
Címlap / Psziché / A Pénz és a Szeretet

A Pénz és a Szeretet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Az ókori világ számára a pénz Szent Ajándék volt a Föld Anyától és az Ég Atyától, Isten és az Emberiség között. A Római Birodalom működése alatt a pénz elvesztette szent erejét és csak egy csereeszköz maradt. Azóta a szegénység, az erőszak, a háborúk által okozott félelem az, ami körülveszi a pénzt és annak energiáját.  

A kvantumfizika szerint az Univerzumban minden energiából épül fel, amely akkor válik nyilvánvalóvá számunkra, mikor az adott információra fordítjuk a figyelmünket. A pénz is energia, és az energia határtalan, korlátlan.

Megtanultuk a kvantumfizikában, hogy az energia oda áramlik, ahova a figyelem irányul. Csak a félelem és a korlátozott hitrendszer (gondolati és érzelmi minták összessége) teszi a pénzt "piszkossá" vagy "minden rossznak gyökerévé".Tudjuk, hogy létezik tudatos választás, és ezzel a választással újra kapcsolódhatunk a pénz szent eredetéhez. Amikor megváltoztatjuk a véleményünket a pénzzel kapcsolatos dühről, félelemről, kapzsiságról, és ahogy a szeretet, a megbocsátás és a bőség kerül előtérbe a pénzzel kapcsolatban, akkor képesek vagyunk változtatni életünkben a pénz áramlásán, és a pénz áramlását mások életében is segítjük, a világ minden táján.

Amint elkezdjük megváltoztatni a pénz energiájához kapcsolódó gondolatainkat és érzelmeinket, amint újradefiniáljuk a pénz, mint Energiát és Szeretetetet, meghozzuk minden pénzügyi tranzakciónkba a Szeretet Erejét.


Amikor készen állunk, hogy megnyissuk a szívünket, és beengedjük a pénz energia áramlást bőségesen az életünkbe, akkor létrehozunk egy teret, a Béke és az Öröm terét magunkban. Innen, a Harmónia Teréből aztán vissza tudjuk küldeni a pénzt a Világba, hogy áramolhasson, Szeretettel és Hálával.

A pénz úgy folyik át a Bolygónkon, mint a vérerek - betegség betegséget okoz, de Szeretettel átitatva létrehoz egy új, Egészséges Életet.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5783 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x