Megtörtént esetek: Rettegtem a házasságtól!
Címlap / Psziché / Megtörtént esetek: Rettegtem a házasságtól!

Lukács Tünde

Megtörtént esetek: Rettegtem a házasságtól!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Rettegek a házasságtól! Ezzel a panasszal keresett meg egy kedves ismerősöm másfél éve. A helyzetet súlyosbította, hogy szerelme mielőbb szerette volna feleségül venni. A megoldásra tehát nem maradt sok időnk.  

Magdaléna hozzájárult, hogy történetét elmeséljem, hogy ez segítség legyen a hasonló problémával küzdő nőknek, illetve hogy megértsük azt, hogy a segítőknek is kell néha a segítség, hisz nekünk is ugyanúgy megvannak a saját problémáink, mint bárki másnak. Merthogy Magdaléna szintén segítő, de vannak esetek, amikor nem elég a saját módszerünket alkalmazni, másféle segítségre is szükségünk van.

Magdaléna nagyon szép, csinos, hatalmas aurával rendelkező hölgy. Az a típus, akit nem lehet nem észrevenni. A negyvenes éveiben jár, és szeretetben, szerelemben él párjával, aki szeretné őt feleségül venni. Magdaléna akár boldog is lehetne, ha a házasságtól való félelem nem keserítené meg mindennapjait. Ahányszor párja kiejtette a házasság szót, Magdaléna gyomra annyiszor rándult görcsbe. Ezért keresett meg, hogy családállítással próbáljuk megnézni azt, miért retteg ennyire a házasságtól.

Először egy februári napon találkoztunk. Amikor leült mellém, hogy elmesélje problémáját, láttam a mozdulatain, hogy nagyon izgul. A családállítások alkalmával, szereplőkkel jelenítünk meg egy problémát, ebben az esetben a házasságot. Választottunk 2 képviselőt Magdaléna és a házasság képviselőjének. Egyértelműen megmutatkozott, hogy Magdaléna elutasítja a házasság intézményét. A félelmek, blokkok eredetét a családi rendszerben vizsgáljuk. Amikor ilyen témával találkozunk, megnézzük, volt e a családban hasonló eset, esetleg kinek volt boldogtalan, vagy bármilyen traumát okozó házassága. Kinek lehetett beteljesületlen szerelem a családjában, esetleg haláleset. Gyermek halála, illetve az anyaméhben elszenvedett ikervesztés is okozhat olyan helyzetet, amikor az nő elutasítja a boldogságot, nem engedi meg magának a szerelmet. Természetesen ezek mind tudatalatt zajló folyamatok, az életében csupán annyi látszik, hogy ismét nem sikerült egy kapcsolat, ismét rosszul sült el valami.


A családállítás egyre bonyolultabb képet mutatott. Felállítottuk a szülőket, és néhány olyan családtagot, aki Magdaléna elmondása alapján részese lehetett ennek a történetnek. Megmondom őszintén, az állítás végére fogalmam sem volt, mi történik, mert a kép teljes kuszaságot mutatott. Magdaléna arcán is csalódottságot láttam, amikor azt javasoltam, hogy fejezzük be az állítást, mert ennél a pontnál nem tudunk tovább jutni. Kicsit én is csalódott voltam, mert reméltem, hogy sikerül a Magdalénában lévő szorongást eloszlatni. Még elég távolinak láttam a házasság elfogadását. Bármennyire sikertelennek is látszott az állítás, valójában a mélyben nagyon is zajlottak az események. Ezt családállítások alkalmával gyakran látom, hogy látszólag nem születik megoldás, a családállítás nem mutatja meg, mi a kliens problémájának az oka. Mégis elindul egy folyamat, amivel kezdetét veszi a megoldáshoz vezető út.

A következő hónapban, márciusban Magdaléna ismét eljött. Amikor leült mellém, megkérdeztem, mit érez, ha a házasságra gondol. Azt mondta, gyomorgörcsöt, viszket a bőre, és hányingere van. Ekkor eszembe jutott, hogy a hányinger az előző alkalommal is szóba került. Elindultunk ezen az úton. Most egy teljesen egyértelmű kép mutatkozott meg, ami Magdaléna és a testvére közti ellentéteket mutatta meg. Magdaléna értetlenül szemlélte az eseményeket, és elmondta, hogy elképzelni sem tudja azt, hogy ez a kép, amely itt kialakult, az ő életében megtörténhet.

A családállítás azonban nagyon is ezt mutatta. Abban a pillanatban, hogy Magdaléna és testvére közt eltűnt a harag és neheztelés és megszületett az egyetértés, megváltozott valami. Ez érezhető volt a mezőben. Beállítottuk ismét a házasság képviselőjét, aki azonnal rámosolygott Magdalénára. Ő is közelebb merészkedett, és végül megölelték egymást. Ebben a pillanatban lehetett hallani, ahogy a körben ülők felsóhajtanak. Nem volt vitás, hogy megtörtént végre, amire vártunk.

A családállítás után 2 hónappal, májusban Magdaléna férjhez ment. Amikor elküldte az esküvői fotóit, azokon egy boldogan és szerelmesen mosolygó nőt láttam. Persze elmesélte, hogy a szertartás közben néha néha felbukkantak a régi érzések, de közel sem olyan intenzitással, mint előtte. Magdaléna azóta is boldog házasságban él párjával.

 
 
Ez most Magdaléna története volt, de számtalan hasonló esettel találkozunk, ami után gyökeresen megváltozik valaki élete. A változás természetesen nem mindig zajlik két hónap alatt, néha 1-2 év is kell, hogy egy impulzus megtalálja helyét a lélekben. De a változás mindig elindul, és ha türelmesek vagyunk, elérhetjük azokat a célokat, amelyekre vágyunk.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 23016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x